ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Hmm.. mnie to nieźle porobiło. Faza długa, wymieszałam, nie wiem jaką ilość w sumie, z pFPP. I alkohol. Grubo. A zejście było okropne i z czwartkowej nocy dochodziłam do siebie do niedzieli wieczór.

Hahaha jak sobie przypomnę tę fazę to %-D .
  • 989 / 35 / 0
zebra pisze:
Mnie 'z butów wyj...uje' 400-450mg metylonu + ździebko piperazyn( np. Lab-X 80mg ) + cos butylonu( np. 100mg )..., ale nikomu nie polecam...wszytko zależy od tolerki...Nie tak dawno pamiętam jak zapodałem( może pół roku temu )250mg metymonu + 100mg butylonu i 50mg Lab-X i pamiętam, że to był kosmos, nawet o krok za daleko się wydawało...A po ostatnich akcjach( i to nie jakiś grubych; na przykład przyjęte w ciągu doby ok.1,5gr beta-ketonów -metylon, 4-mec- + ździebko piperazyn czy MDPV w kilku dawkach co parę godzin )nawet po 2-3 dniach konkretna dawka metylonu nie klepnęła wcale( 250mg, ale i.v.a to 'inny przelicznik' jak by nie było ). Mimo, że zażywam duże dawki 5-HTP( codziennie 2 x po 100mg; do tego na dzien przed testami b/k i dzień po testach średnio po 4 x 100mg )
Przejdz na iv. Nawet z kurewską tolerką 200mg metylonu iv to miliardy orgazmów w mózgu.
Bez tolerki 120-140 i jest bossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssko.
  • 1521 / 72 / 0
Przypomniało mi się jak w wakacje 2011 zakupiłem metylonu. Na pierwszy raz, bez jakiejkolwiek tolerki sypnąłem 250mg IV. Na wejściu ostre jebnięcie było, aż łezka w oku się kręci na samo wspomnienie %-D
Wiadomo coś o dostępności M1 w Olsztynie bądź okolicach?
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2012 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 989 / 35 / 0
Nie rozjebało Ci mózgu?
W sumie ja kiedyś 400mg mefa zajebałem iv bez tolerki.. ale mózg mi chyba rozjebało %-D
  • 1521 / 72 / 0
Było grubo fhui, nieogar maksymalny,ale coś mi mówi że ciężko przedawkować BK, zwłaszcza gdy nie ma się problemów z układem krwionośnym.
Ostatnio zmieniony 26 stycznia 2012 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1179 / 9 / 0
A jak z długością działania wtedy?
Co do trudności przedawkowania, to 200mg e-kota w 2ml sprawiło, ze baniak pulsował i powoli ciemniało przed oczami, wiec raczej jest mozliwe %-D
  • 1450 / 18 / 0
Jak porównacie metylon do 6-APB? Dla mnie metyl(500mg oral) przebija mefedron(200mg w nosek) pod względem euforii.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 6157 / 432 / 12
metylon działa krócej od 6-APB (2h vs. 10? 12?), zostawia po sobie zwałkę - APB nie. Samą euforię metylon powoduje wyraźniejszą, ale czuć, że jest "wymuszona". Osobiście, wolę 6-APB.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 827 / 3 / 0
W moim przypadku metylon: 2h działania w tym niecałe 1h peaku. Bardzo duża euforia, mała empatia, działanie sztuczne, zejscie i chęć dorzucenia. 6-ABP: znacznie dłuższe działanie (z 4h peaku), mała euforia przy bardzo dużej empatii, brak zejscia. W stosunku do metylonu klarowne, naturalne działanie zabarwione psychodelą.
Miej dystans
  • 1521 / 72 / 0
gzyp pisze:
A jak z długością działania wtedy?
Po niecałej godzinie czułem się jakbym nic nie brał.
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.