ODPOWIEDZ
  • 585 / 52 / 0
Testowałeś to w jakimś laboratorium że tak uważasz? A może to była po prostu słaba pixa? Przejrzyj sobie strony europejskich organizacji harm reduction zajmujących sie badaniem składów dostępnych na rynku piguł.
  • 78 / 2 / 0
Chyba zrobię test meckera - mialem taki zamiar

Scalono z postem napisanym przez LosMDMA » 26 paź 2010, 21:23

Jednak nie jestem do końca pewny czy to jest MDEA bo.............. bylem ostatnio w klubie i co jak co jak wchodzi są efekty i wszystko jak po MDEA nawet nie chce się ruszać ale jak zacząlem tańczyć i się rozgrzalem to nie moglem przestać. Hmmmmmm na 100% to MDxx ale które to już nie wiem
Ostatnio zmieniony 26 października 2010 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalenie postów
Uwaga! Użytkownik LosMDMA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
czy rozmowa w tym wątku dotyczy ethylone t.j bk.MDEA ??
  • 3449 / 122 / 8
A dlaczego miałaby? Sądzę, że chodzi raczej o różnice między metylenodioksymetyloamfetaminą a metylenodioksyetyloamfetaminą. O beta-ketonach rozmawia się generalnie w innym dziale (który notabene nazywa się "beta-ketony" ;) ).
  • 591 / 8 / 0
zmula, chce się mówić, ale nie wiadomo co, jest ciężej i nie ma problemów z zaśnięciem, MDEA?
  • 1474 / 15 / 0
Najprawdopodobniej...
  • 2179 / 30 / 0
pamiętajcie:
Przeglądając kilka kilka miejsc w necie które robiły lub robią stale testy tego co jest dostępne na rynku, śmiem stwierdzić że tak naprawdę MDEA jest cholernym rarytasem bo jeśli już tabletka czy też kryształy występują z jakimś MDXX to jest MDMA, MDEA praktycznie nie występuje na rynku, więc nie ma co się przejmować różnicami :P
  • 591 / 8 / 0
to czym są te eMDeXy które pojawiają się tu i tam?
  • 350 / 4 / 0
@TheQ ,może to zabawne ale ja nadal twierdzę iż MDMA ma to czego nie ma żaden inny drugs w sobie czytaj.> Wyjebie Cię z kapci ,gdy jest wszystko dopięte na ostatni guzik :D (i nawet nei chodzi o nasz humor tlyko ew. naszego organizmu w danym dniu ,tak ja to rozkminilem ,moze zle ale u mnie i znajomych sie to sprawdza)
  • 591 / 8 / 0
MDMA jest przyjemne i subtelne, ale chyba nigdy nie odczułem pełni działania; wyjątkowo weekend bez kryształów, aby w piątek poszaleć [ ;
nie zrozumiałeś pytania. Dostałem propozyje kupienia MDx'ów (160zl) i zastanawia mnie czy to MDEA czy cos innego
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.