ODPOWIEDZ
  • 1095 / 34 / 0
Rozpoczynam ten wątek o (podobno) najmniej ciekawej nielegalnej pochodnej MDMA - MDEA.

Właśnie przypomniało mi się, że kiedyś będąc w klubie dostałem 2 krążki romby, które jak mniemam były na MDEA.

Po jednej tabsie bania mi weszła niewyobrażalnie mocna, jednak nie była to faza do klubu, bo byłem obezwładniony do tego stopnia (moje towarzystwo też) , że nie było mowy o żadnym tańcu, cieżko było utrzymać szklankę z sokiem. Siedzieliśmy tylko przy stoliku, praktycznie nie gadając ze sobą tylko każdy wyginał ryja i podziwiał światełka/wczuwał sie w muzykę + mocna euforia. Bardzo ciekawym elementem były przepiękne CEVy, bardzo mocno zsynchronizowane z muzyką, coś fantastycznego (będę musiał chyba przypomnieć sobie takie coś i do 6-APB wrzucić jakiegoś 2c-x). Faza dosyć krótka, moze z godzinkę i szybki powrót do normlaności Druga kulka i powrót do stanu poprzedniego.

Brał ktos czyste MDEA, to faktycznie wywołuje cevy?

MDMA nawet w dużych dawkach cevów nie wywołuje (po bardzo dużych dawkach oevy są , ale nie przypominam sobie cevó).
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2013 przez NieZaczynaj, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 934 / 12 / 0
Ja jakieś 6-7 lat temu sporo gram tego przejadłem, czyste w krysztale bardzo drobnym, taka uboższa wersja MDMA. Krócej trzyma, wymaga większych ilości, mniej pobudzająca od MDMA, a nawet je ciężko nazwać pobudzającym. Przy odpowiedniej dawce potrafi wywołąć euforię i działać na równi empatogenie jak i MDMA. Nie zauważyłem żeby kiedykolwiek wywoływało cev'y, czy jakikolwiek efekty typowo psychodeliczne, jeśłi już to MDA w tą stronę z nich trzech najbardziej się zbliża. Jedyne doznanie psychodeliczne na MDEA jakie miałem to gdy zjadłem go na DOB ;-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.