ODPOWIEDZ
  • 834 / 11 / 0
etylon był faktycznie nieudany. Może niektórym podchodziło to subtelne działanie, ale jak ktoś znał już metylon i mefedron, to zdecydowanie nie w ten rytm grała mu orkiestra ;)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 1893 / 179 / 0
Jedna wielka chujnia, dojapnie okolo 1/4 g i cos tam zabrzeczalo na wjezdzie, jednak faza nie umywa sie do brefa czy 3-MMC. Do tego ogromna potliwosc i rozpizdziel w oczach. Zarlem w miksach, moze gdybym solowo ojebal 300-400mg naraz to etylon zostawilby jakis czczegolny podpis, ale drugiej szansy raczej mu nie dam.
  • 385 / 7 / 0
Ja w końcu etylon znalazłem, kupiłem i zjadłem.
100g podziałało fajnie - zrobiło się przyjemnie, wesoło, tak miękko; duża chęć na rozmowę, przy czym nie była to werbalna biegunka jak po metkacie.

Następnym razem zjadłem 80mg i stało się coś przedziwnego - po 40 minutach zrobiło mi się smutno i poczułem się wyprany z energii. Utrzymało się to przez 1,5 godziny i ustało, wróciłem do stanu sprzed brania. Osochoszi?
  • 397 / 3 / 0
Darkwind pisze:
100g podziałało fajnie - zrobiło się przyjemnie, wesoło, tak miękko;
100g? Pewnie mg. Jeśli dojapnie, to ja bym walił 300 i to minimum, poważnie. Wtedy naprawdę jest fajnie a skutków ubocznych mniej niż przy niskich dawkach. cut :D Dawno już tego nie miałem a tęsknię w sumie ;)

Dlaczego jest w ogóle tak dużo głosów, że etylon był nieudany? Był zajebisty, gienkowe sorty robiły mnie przepięknie a co najdziwniejsze, najlepiej te ostatnie. Mam wrażenie, że dużo osób, po pierwszym kontakcie (i zbyt małej dawce) narzekało (w sumie ja też odkryłem go na nowo przy dawce 180mg iv - hell yeah :gun:)

Żeby nie było, że jestem gawędziarzem, podrzegaczem - ktoś na forum potwierdzał moją tezę kiedyś, chyba satif. Nie namawiam, ale dajcie temu związkowi drugą szansę (tylko nie ze sklepu w którym się kolekcjonuje ani z żadnych magnatów tudzież rc-kowych baronów).

Dobra najebałem się, idę spać, bo mi zaraz warna wkleją za chuj wie co :P

Do dyskusji na temat źródeł substancji służy dział Sprzedawcy - 02
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 56 / 0
Substancja: Etylon
Forma: Beżowy proszek.
Droga administracji: IV
Dawka/stężenie: 150mg-400mg / 2,5ml wody.

Działanie:
  • Euforia/przyjemność/pluszowość:
    • 150-200mg: Słabo/średnio
    • 400mg:: Mocno (2/3 działania metylonu iv w dawce ~175mg)
  • Empatia: Słaba (niezależnie od dawki)
  • Stymulacja: Słaba (niezależnie od dawki)
  • Wejście/ocząpląs/nieogar/dysocjacja/urwanie kontaktu z otoczeniem %-D :
    • 150-200mg: słabe wejście
    • 400mg: Mocne wejście (ale 2/3 działania metylonu iv w dawce ~175mg). Po podaniu mocne zaczerwienie/rozpalenie twarzy, lekki problem ze złapaniem oddechu + odruch kaszlowy. Ocząpląs średni, nieogar dosyć mocny (wymagana pozycja leżąca), ale w porównaniu z metylonem nadal średni.
  • Czas działania: Wejście trwa parę minut, po czym działanie się taperuje w dół. Całość 1-1,5h. Brak zjazdu.
  • Stymulacja: Wejście trwa parę minut, po czym działanie się taperuje w dół. Całość 1-1,5h
  • Inne: uczucie pozytywnego zmęczenia, potrzeba rozciągania/przeciągania się, euforia dźwiękowa (MDMA-like)
Działanie IMHO bardziej podobne do 3-MMC bądź Brefedronu, niżeli metylonu.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 63 / / 0
Pojawił się u jednego z najb. znanych vendorów - sort z 22.04 i jest rozdawany również jako free samples - ktoś próbował i może coś napisać ???
  • 2 / / 0
Kolega dostał ode mnie w gifcie :P I mówi że kosmos i podobno lepsze niz obecna trójka od tego samego vendora .
  • 14 / / 0
Sort działa dość dobrze, po pomieszaniu z syntetycznym kannabinoidem miałem nawet lekkie halucynacje (pomarańczowe światło) i krótkie ale intensywne fale przypływu myśli (wyraźne odbieganie od rzeczywistości).
  • 3 / / 0
wg mnie ta substancja jest bardzo niebezpieczna, jedna wielka chujnia i nie warta ceny. ostatnio dostałem na urodziny od jednego znanego vendora 250mg. sugerując się opiniami ludzi z tego forum wciągnąłem 200mg na raz i powiem wam tak : potliwość, oczy większe jak 5 złoty, po 8h zaczyna się włączać nie ogar , czuć działanie substancji dłużej niż 24h. Do tego wypiłem 4piwa w celu zbicia mocy substancji a efekt był zupełnie odwrotny. Nie polecam i ta przygoda nauczyła mnie jednego żeby nie brać substancji których się nie zna.
  • 12 / / 0
Da rade to zamieszać z a-pvp albo pv-8 czy heart racing bedzie nie do wytzrymania?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.