ODPOWIEDZ
  • 2497 / 49 / 0
1-(1,3-benzodioksol-5-yl)-propyl-2-amina
http://pl.wikipedia.org/wiki/3,4-Metyle ... amfetamina
Rozdział o MDA w Phenetylamines I Have Known and Loved

A spotkal sie ktos z krysztalkami MDA? Bo by mnie nawet bardziej interesowaly i nie wiem, czy wysylac wici, czy lepiej obczaic synteze.

dodano strukturę - 909
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 marca 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 5 razy.
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
MDA chyba najtrudniej zdobyć, ale słyszałem że jest to możliwe :-p
  • 2497 / 49 / 0
MDA najbardziej mi sie podoba, bo juz przy zwyklej dawce byly slabe wizuale. Zeby miec wizuale pry mdma trzeba tego zjesc duzo wiecej i jest sie za bardzo wtedy wyjebanym, zeby sie pokazywac publicznie ;)
W sobote zjadlem 120mg MDMA i 3g suszonych lysic i bylo mniej wiecej jak to o pamietam po MDA, wiec empatia ogromna, euforia ogromna i lekka psychodela i stymulacja, czyli jak dla mnie idealne na impreze. I zdecydowanie inne od 2c-x
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kowalskii »
@ smkj

Miałes czyste mda, czy w krążkach?

Sam jestem niezwykle zainteresowany próbą tego związku, głównie z tego względu, że działa długo, no i ekstazowe cevy to musi być coś świetnego..
Oprócz tego podobno ze względu na swoje właściwiości stymulujące jest najodpowiedniesze na parkiet - występuje efekt techno-żołnierza hehe, prawda to?
Wszystkie moje opowieści w moich postach zostały wymyślone i nie jest to prawda.
  • 2497 / 49 / 0
kowalskii pisze:
@ smkj

Miałes czyste mda, czy w krążkach?

Sam jestem niezwykle zainteresowany próbą tego związku, głównie z tego względu, że działa długo, no i ekstazowe cevy to musi być coś świetnego..
Oprócz tego podobno ze względu na swoje właściwiości stymulujące jest najodpowiedniesze na parkiet - występuje efekt techno-żołnierza hehe, prawda to?
W krazkach, ale to bylo chyba tuz przed wakacjami, albo na poczatku. Byly zielone, nie mialy zadnego logo, chyba nawet podzialki, na dobry trip bralo sie 3, na zajebisty 5 i to juz byl kosmos. Na poczatku myslalem, ze to bylo MDMA, ale za duzo CEV i OEV, dzialaly dluzej i generalnie zajebiste odczucia, pluszowosc^n.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
Brał ktoś w czystej postaci? Jakieś komentarze?

Można znaleźć opisy MDA jako bardziej stymulującego od mdma i wywołującego większe efekty wizualne. Mda opisywane jest jako substancja indukująca większą euforię (mdma większą empatię - love effect). Znaczna cześć osób, które brały i mdma i mda relacjonują, że to mda jest właśnie dragiem idealnie nadającycm się do celów parkietowych po którym występuje efekt samo-latających kończynach w rytm muzyki, jak również efekt "supermana" - większość co jadła dobre grochy wie o jaki efekt chodzi hehe (tylko, że mdma w władkiem również wywoła zapewne ten efekt, aczkolwiek pewnie nieco odmienny). No i co na duży plus mda dłużej działa od mdma.
Wiele osób, które brały mdma i mda zapytane co bardziej lubią, odpowiadają, że mda! co jest kolejnym dowodem, na to, że ta rzadka subst ma ogromny potencjał.

Macie jakieś praktyki z mda?
Wszystkie moje opowieści w moich postach zostały wymyślone i nie jest to prawda.
  • 350 / 4 / 0
MDA + odpowiednie S&S = Spotkanie z Bogiem :heart:

Kurwa kozacko ,mmmmmmm Buzki dla was ;)
  • 3129 / 26 / 0
Dokładnie, MDA dużo bardziej stymuluje i jest mniej misiowate.
High, how are you?
  • 1876 / 23 / 0
I jest bardziej euforyczne od MDMA ;-)
  • 168 / 11 / 0
Osobiscie duzo bardziej preferuje MDA nad MDMA. Dziala dluzej, wiecej mocy, bardziej w psy strone, idealne np na nocne spacery po lasach i cmentarzach, z mp3 oczywiscie. 1 dawka styka na 3-4h pieknej fazy w otchlani mroku :). Raz tylko udalo mi sie dostac to cudo w tabsach (PL), rok 2009, okolice sylwestra, zolte, okragle motylki. Dziala tak fajnie, ze jakims cudem przegapilem na petli autobus powrotny, mimo ze przejezdzal metr odemnie, hehe. POLECAM!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.