ODPOWIEDZ
  • 7 / 1 / 0
Siema mam 150mg MDA i mam pytanie wszystko zjesc na raz czy lepiej bedzie nosem podzielic na 2 lajny i skonsumowac w 2 rozne dni?
  • 920 / 162 / 0
Na raz najpierw setka doustnie potem poprawka kinolem po 4h od wrzuty
  • 486 / 144 / 0
A jaki lepszy będzie s&s do zapoznania się z tą substancją? Samemu czy z kimś? Myślę o raczej spokojnym miejscu na test typu mieszkanie. 300mg byłoby wg tego co napisałeś wyżej idealne na to żeby zrobić sobie tripa w dwie osoby.
  • 507 / 194 / 1
Z kimś,samemu nuda zapewne.Ciągnąć będzie do ludzi,gadki,rozgadania się, bliskości jak to po empatogenach.
A i zalecam oral,sniff to strata materiału.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 363 / 51 / 0
@lack 150... zacznij od tego ile ważysz bo jak ok 70g to prawidłowa wartość na dziendobry to ok 120 do 170 :)
Wiec albo sobie dokup albo weź na raz.
Cogito ergo sum
  • 920 / 162 / 0
Moim zdaniem donosowo też działa dobrze. Szybsze wejście i krótszy bodyload.
  • 306 / 36 / 1
próbowałem tego MDA dostępnego w Polsce, więc jakość raczej sprawdzona, i niestety trochę się zawiodłem
może to kwestia zbyt dużych oczekiwań, ale po przeczytaniu całego tematu spodziewałem się czegoś dużo bardziej euforyzującego i spidującego w stylu 6-APB, a dostałem w sumie srogą czapę przez parę godzin ...i tyle
próbowaliśmy w większym gronie oralnie dawki po 100-120mg osobę bez dorzutek i wszyscy mieli podobne odczucia, nie mówię że było źle ale spodziewałem się dużo większego body-highu i rushu a tu jednak bania była dość ciężka
bodyload hujowy, mocne splątanie, chaos, spięcie i nieogar, później już spoko, piwko/giebl pomagają ale to jednak wciąż nie to
we were somewhere around Barstow
  • 158 / 30 / 0
Według mnie to działa po prostu tak samo jak MDMA tylko że mocniej. Z narkotykami jest tak, że można sobie zwiększać bombę ale tylko do pewnego momentu, czyli do momentu, w którym zaczynają się skutki uboczne. W przypadku MDMA te skutki uboczne to m.in. wykrzywiona morda, latające oczy na wszystkie strony, nieogar itd.
Myk jest taki, że MDA działa praktycznie tak samo jak MDMA ale na MDA jesteśmy w stanie osiągnąć większą bombę zanim wystąpią te skutki niepożądane. Nie ma tak, że to działa jakoś w chuj inaczej, cudowniej itd. Jak ktoś się spodziewa chuj wie czego to się może rozczarować, po prostu trzeba się nastawić, że to jest trochę lepsze MDMA i tyle.
Jedyne co tutaj jest znacznie na plus moim zdaniem to czas działania, bo takie MDMA to sobie można dorzucać następną porcję praktycznie 30-60 min od momentu aż pierwsza wjedzie, a zróbcie tak z MDA to was tak wyjebie, że będziecie stać na środku parkietu sztywni jak na zawodach mr Olimpia, tylko nie kamienna rzeźba a kamienna morda i będziecie się bujać z nogi na nogę jak pachołek na wietrze %-D
  • 1511 / 529 / 0
To jest lepsze od cracku. Kurwa chyba tylko candyflipping sprawiał że się czułem lepiej. Coś niesamowitego.

scalono - łysy

Jeszcze update. Wziąłem 150 mg + 75 mg + 50 mg z przerwami około 2h. Grzyby i LSD wiziete razem z MDMA nie mają nawet procenta podbicia do tego. Nie dajcie sobie wmówić że to MDMA ale mocniejsze xede najmocniejsze pięć dni ciągu na pigulach i grzybach i najlepszych euforykach kosmos jeśli macie wątpliwości tu jest ich koniec to jest krawędź kosmosu ha jestem czołgiem ja zjem 30g ciastek i sie czuję dobrze ale ma wszystko swoje limity i dziś je poznałem zs długo zs mocno

scalono - łysy

MDA jestem tu od ponad dekady próbowałem wszystkiego możemy usunąć forum narkotyk idealny istnieje
  • 158 / 30 / 0
@TymekDymek o kurwa, a co dopiero będzie jak spróbujesz MDA w miksie z MDMA. To jest dopiero moc, w dodatku taka, że jak gdzieś pójdziesz albo coś zaczniesz robić, to zapomnisz po co, ale to nie ważne, polecam xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.