Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 216 / 39 / 0
02 kwietnia 2017london5 pisze:
Się za naukę weź, nie za ćpanie.
Ja pamiętam przed swoją maturą to detox zrobiłem.
Jakie kurwa ćpanie? To leczenie jest.
Ja jeszcze tydzień przed maturą waliłem 3-mmc i pentadron, wyjebane na detoks jako jeden z niewielu zdałem w tej mojej żałosnej klasie. Byle tylko nie chlać bo to najgorsze.
Na normalną maturę byle zdać koło 50% to się na miesiąc przed można przygotować, ale na rozszerzenia które ja piszę typu bio, chem to pół roku robienia w dzień w dzień i to poważnie :wall: korki z jednego i z drugiego i się da, ale to trzeba mieć zdrowie by to ogarnąć, zupełnie inny level niż jakaś śmieszna matematyka.
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 1957 / 230 / 0
Zamiast wydawać hajs na prochy, lepiej wydaj na korki z matematyki. O wiele lepiej na tym wyjdziesz.
02 kwietnia 2017london5 pisze:
Się za naukę weź, nie za ćpanie.
Ja pamiętam przed swoją maturą to detox zrobiłem.
Ciota. Ja przed maturą waliłem bro. A po maturze poszliśmy na kremufki :yay:

Chuj że już po maturach xD
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.