Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 420 / 2 / 0
Martini
Nieprzeczytany post autor: Kakihara »
Nie zauwazylem takiego tematu w tym dziale co mnie bardzo zdziwiło, czyzby nikt nie pijał? Ja uwielbiam, butelka-dwie prawie co wieczor, zajebisty smak, w sumie brak kaca bo niska zawartosc alkoholu, najlepszy wybor jesli ktos ceni smak i jakosc, a nie zalezy mu tylko na szybkim zajebaniu się.
  • 59 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: naur »
A witam, pijam, uwielbiam. Dla mnie - Bianco i wszystko jasne. Z Mountain Dew, czasem Sprite, lodem i cytryną. Ten klimat upicia-nieupicia. Oczekuję na posty w stylu "Martini pedalskie, tania ciepła wódka (niby zimna) z sokiem z tipu (niby popita) najlepsze.

Będąc we Francji dostrzegłem takie oto plakaty reklamujące Martini, chciałem sobie jeden wziąć ale nie dało rady:

[ external image ]
RELATIONSHIT
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
popieram martini ma styl, ten plakat to ładnie pokazuje. ale szczerze wole browar którego nie pije. :-D
Maisssterrr qrwy
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Ten klimat upicia-nieupicia.
Właśnie tak, bardzo trafne. Ja preferuję białe wytrawne, czyste, z cytryną, ew. na lodzie. Szkoda, że będąc alkoholem o codziennym przeznaczeniu, jest dość drogi.

Są jakieś zjadliwe a tańsze od oryginału marki? Nigdy nie piłem innego martini niż martini martini.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Green Cancer »
"Martini pedalskie, tania ciepła wódka" 8-(

"Nigdy nie piłem innego martini niż martini martini" Martini to wermut z ginem . W cenię 1l martini można samemu zrobić 2,5 l równie dobrego trunku . Osobiscie wole sam wermut.
  • 135 / / 0
ciemne martini z cola i cytryna.
to mój typ;]
  • 202 / 2 / 0
Ja polecam Cinzano, tez produkowane we włoszech ale firma ma wieksze tradycje starsza o ponad 100 lat od Martini i produkuje doskonale wina musujące typu spumante. Cinzano jest tansze o ok 15 zl/l bo nie wydaje calej kasy na reklame (no coz za durne filmiki reklamowe w TV placi klient, wiecej niz za najbardziej wypasiony pakiet )
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.