Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 420 / 2 / 0
Martini
Nieprzeczytany post autor: Kakihara »
Nie zauwazylem takiego tematu w tym dziale co mnie bardzo zdziwiło, czyzby nikt nie pijał? Ja uwielbiam, butelka-dwie prawie co wieczor, zajebisty smak, w sumie brak kaca bo niska zawartosc alkoholu, najlepszy wybor jesli ktos ceni smak i jakosc, a nie zalezy mu tylko na szybkim zajebaniu się.
  • 59 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: naur »
A witam, pijam, uwielbiam. Dla mnie - Bianco i wszystko jasne. Z Mountain Dew, czasem Sprite, lodem i cytryną. Ten klimat upicia-nieupicia. Oczekuję na posty w stylu "Martini pedalskie, tania ciepła wódka (niby zimna) z sokiem z tipu (niby popita) najlepsze.

Będąc we Francji dostrzegłem takie oto plakaty reklamujące Martini, chciałem sobie jeden wziąć ale nie dało rady:

[ external image ]
RELATIONSHIT
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
popieram martini ma styl, ten plakat to ładnie pokazuje. ale szczerze wole browar którego nie pije. :-D
Maisssterrr qrwy
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Ten klimat upicia-nieupicia.
Właśnie tak, bardzo trafne. Ja preferuję białe wytrawne, czyste, z cytryną, ew. na lodzie. Szkoda, że będąc alkoholem o codziennym przeznaczeniu, jest dość drogi.

Są jakieś zjadliwe a tańsze od oryginału marki? Nigdy nie piłem innego martini niż martini martini.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Green Cancer »
"Martini pedalskie, tania ciepła wódka" 8-(

"Nigdy nie piłem innego martini niż martini martini" Martini to wermut z ginem . W cenię 1l martini można samemu zrobić 2,5 l równie dobrego trunku . Osobiscie wole sam wermut.
  • 135 / / 0
ciemne martini z cola i cytryna.
to mój typ;]
  • 202 / 1 / 0
Ja polecam Cinzano, tez produkowane we włoszech ale firma ma wieksze tradycje starsza o ponad 100 lat od Martini i produkuje doskonale wina musujące typu spumante. Cinzano jest tansze o ok 15 zl/l bo nie wydaje calej kasy na reklame (no coz za durne filmiki reklamowe w TV placi klient, wiecej niz za najbardziej wypasiony pakiet )
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.