Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 94 / 10 / 0
no jak takie rzeczy sie dzieja to na pewno nie jest to gandza, dostales medyczna ale skad niby ja dostales? w aptece watpie ze sprzedaliby ci dopy
  • 2535 / 594 / 0
A jakie masz doswiadczenie z ziołem? wcześniej paliłeś i było git?
Mi to brzmi jak po prostu przejaranie początkującego.Na niektórych dziala intensywnie.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 1 / 0
@CieplaPoduszka Chlopaki z baraków hehe

Jak czarny popiół to nic dobrego nie wróży, z dobrej gandy po spaleniu powinien być biały pył
  • 2 / / 0
31 stycznia 2023Atropolamine pisze:
A jakie masz doswiadczenie z ziołem? wcześniej paliłeś i było git?
Mi to brzmi jak po prostu przejaranie początkującego.Na niektórych dziala intensywnie.

Tak paliłem, zawsze było ok , bez takich jazd :p
A tu mogę wziąć 3 buchy i odlot .
Ten czarny popiol mnie zastanawia .
  • 12440 / 2419 / 0
czarny popiół może świadczyć, że ktokolwiek to uprawiał, ładował nawozy i inne boostery do samego końca.
  • 1452 / 516 / 0
Macie może coś więcej w tym temacie? Niezwykle ciekawe.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 20 / / 0
Witam. Szukam odmiany na nerwice
Podobno najlepiej celowac w idice z niską zawartością THC a wysoka Cbd. Może ktoś taka polecić?
  • 483 / 143 / 0
a jakbyś zmieszał zioło z suszem cbd to może by udało się uzyskać efekt który chcesz
  • 4290 / 698 / 2117
Szkoda się z tym pierdolić. Musiałbyś jedno i drugie kupić, a potem to mieszać. Chociaż jest to poniekąd rozwiązanie, tylko pytanie, czy finansowo opłacalne.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 493 / 102 / 0
02 lutego 2023TymekDymek pisze:
Macie może coś więcej w tym temacie? Niezwykle ciekawe.
Ale że o co chodzi psze pana? Najpierw piszą, że sativka to pobudzenia, a indika to sedacja, a za chwile wyskakują z nazwą cannabis indica gdzie termin "indica" rozumieją jako konopia narkotyczna z dużym poziomem THC, a cannabis sativa jako konopia siewna z niskim THC. Już na samym początku jest najebane z terminologią (najpierw używają potocznej a potem tej linneuszowskiej), co w dalszej części artykułu prowadzi do niejasności i dziwnych spostrzeżeń. A później jeszcze zdziwieni, że istnieje coś takiego jak hybryda, fenotyp czy selekcja, bo krzak wąskolistny i wysoki pachnie jak ten niski i z szerokimi liśćmi. Ten artykuł wygląda jakby ten co go pisał nie do końca wiedział o czym pisze składając do kupy informacje z różnych źródeł.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.