Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 3141 / 876 / 5
Nie ale stosunek trwa dłużej.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 1521 / 72 / 0
17 czerwca 2020Inglesss pisze:
Zdażają się wam problemy z erekcja i dojściem po spaleniu ?
Przy mocnym spaleniu nawet mi się nie chce zabierać za seks. Problemów z erekcją nie mam, ale albo odechciewa mi się w trakcie, albo nie mogę dojść.
tekst powyżej =/= prawda
  • 101 / 26 / 0
Osobiscie raczej unikalem seksow po spaleniu, bo zwyczajnie az czulem ze mi sie odechciewalo dymania na jakis czas. Do tego stopnia, ze z najlepsza laska jaka w zyciu mialem jeden jedyny raz za chuja nie moglem dojsc i po doprowadzeniu jej do orgazmu powiedzialem do niej ze poruchane i zebysmy se dali na razie siana bo jestem spizgany i stracilem mojo jak to mowia w Hameryce. Pare razy w zyciu zdarzylo mi sie, ze ziolo zadzialalo afrodyzyjnie, ale szanse na to sa raczej nikle, bo raczej wole palic po albo miedzy seksami, a dymac na trzezwo. Howgh
Uwaga! Użytkownik klejzgoryla nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12443 / 2419 / 0
Zależy od odmiany. Polecam Sativy.
  • 823 / 245 / 0
A jak już dojdziecie też wam podbija faze? Ja podejrzewam że to wystrzał dopaminy tak wali w czajnik że aż czasem ciężko się przez chwile ruszyć %-D
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 18 / 4 / 0
Trzeba mieć wyobraźnię żeby ruchać po THC
Mi się po MDMA chce i po stimach, po gibonie nieraz mam przekmine że to wysoce niestosowne muszę to redukować mała ilością alko
  • 180 / 11 / 0
to moze zalezy od osoby.Ja sprawdzałem tylko na masturbacji i dochodzenie jak i orgazm sa wielokrotnie mocniejsze jak to robie po spaleniu lufki.
  • 365 / 62 / 0
Po XTC to mi się bardziej chce przytulić niż ruchać. A po spaleniu nigdy ze wzwodem ani orgazmem problemów nie mam. Ale sam w sobie seks po gibonie nie jest niczym dla mnie fajnym. Są lepsze rzeczy xD
Uwaga! Użytkownik YoungestFlexer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3141 / 876 / 5
Ja wolę po jaraniu niż jakimkolwiek stimie/empatogenie. Takie puste rżnięcie to jak walenie konia z dodatkowymi krokami. Za to psychodeliki robią robotę %-D
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 12443 / 2419 / 0
Podobno po grzybach jest ostro. Nie próbowałem (w sensie ruchania po nich), ale taką opinię otrzymałem z pierwszej ręki : )
Zablokowany
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.