Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 920 / 162 / 0
jak zrobiłem hasz i poczęstowałem kolege zaprawionego w paleniu. to po spaleniu grama na dwóch powiedział że to nie hasz tylko jakieś dragi bo takiej pizdy nigdy w życiu nie miał. pozniej schizował sie ze grzyby w sosie (jadalne) były trujące nie byly bo jadlo je kilka osob.
  • 250 / 1 / 0
london5 pisze:
(...) fakt faktem tak było , (...)
Tzn faktem jest ze ta powiedzial, a nie ze tak bylo. Nie jestem w temacie ale chyba here sie pali nie w czystej formie a napewno innej niz wstrzykuje. Morfiny sie nie pali chyba wogole.

Morfina jest odrobinke drozsza od ganji. To tak jakby dill sypal kokainke do fety zeby szybciej uzaleznic. Sranie w banie pierdolenie na scenie. Ale świat dystrybucji dragow ma ta ciekawa ceche ze takie bajki sie latwo rozprzestrzeniaja :-) znajomy ktory studia skonczyl jakies 10 lat temu byl swiecie przekonany ze w ich trakcie palil ziolo z LSD. :-(
  • 608 / 9 / 0
wśród dilerów też bywają debile. nasłuchają się opowieści a później sprzedają ziele maczane w utrwalaczu fotograficznym. z pewnego źródła wiem też o typie, który dodawał do kiepskiego palenia heroiny, na brak klientów nie narzekał. kiedyś istnieli nawet ludzie (a przynajmniej jeden), którzy palili kwasy ;]
  • 1558 / 18 / 0
london5 pisze:
A dlaczego to jest niemożliwe ??? Dile mogą wszystko wjebać , niekoniecznie aby zwiększyć moc , ale huj wie... Musicie zapalić to się przekonacie , kumpel np. palił hasz z helem
a jadłeś grochy na kwasie? %-D
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 677 / 10 / 0
here się pali w takiej postaci jaką sprzedają czyli w proszku, podgrzewa się, robi się kulka i heja.
Hasz z helem też dobra beka :D Jak by dill zrobił w rzeczywistości hasz z helem to taka kosta nie kosztowała by 30-40 zł tylko 80-100zł.
Zieleń pisze:
wiem też o typie, który dodawał do kiepskiego palenia heroiny, na brak klientów nie narzekał.
Ciekaw jestem ile brał za sztukę ... :rolleyes:
  • 1053 / 75 / 0
Zieleń pisze:
wśród dilerów też bywają debile. nasłuchają się opowieści a później sprzedają ziele maczane w utrwalaczu fotograficznym. z pewnego źródła wiem też o typie, który dodawał do kiepskiego palenia heroiny, na brak klientów nie narzekał. kiedyś istnieli nawet ludzie (a przynajmniej jeden), którzy palili kwasy ;]
ja pierdole, ogarnijcie sie ;p
  • 146 / 3 / 0
Kurwa ja nie wiem, niektórzy coś dają. wczoraj np. koleś przyniósł swoją bakę i mówił że czymś ją tam wzmocnił, byliśmy w klubie więc nie wnikałem, słodkawy zapach miał ten shit ale w smaku dało się coś wyczuć... nie wiem może jakieś syntetyczne kanna, jebnęło mnie tak i nie tylko mnie, że nie mogłem nic ogarnąć. wszyscy żygali, skopałem kurwie dupe, chuj wie w sumie to gówniarz był i mógł się nasłuchać jakiś pierdolet i namoczyć w jakimś domenstopsie. Ale psychodela naprawdę była ciężka i chujowa, wypiłem kilka piw, ale po tym pierdolnęlo mnie tak że ledwo co chodziłem . W 96 w sumie jak miałem swoją siejkę to również maczałem w domestosie :D muszę się przyznać, tak... mówiło się zioło maczane w eterze hahahaha a tak naprawdę eter był tu i tam, ale na zioło się tym nie "wzmacniało" .
Można zgnilaka se zrobić, ale to trzeba mieć swojego sqna, trochę jebje ostro ale i mocniej pyka.
Zanim oddała mi każdy kawałek swojego ciała, pierw sprzedała mi swoją duszę !!
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
  • 152 / 8 / 0
kup se kolo pierdolnij se w czolo malolat zalatwil ci mocna bake a ty mu najebales bo nie mogles fazy ogarnac cieniasie a zgnilka to masz pod kopula bo ziolo to sie curringuje WDS matole
  • 146 / 3 / 0
Popłakałem się, jeżeli nie wiesz o czym mówię to się nie wpierdalaj cwelu, bo nie mówię o curringu!
A co do tej baki to jak nie paliłeś to się nie odzywaj, bo nie tylko ja żygałem i miałem takie loty palancie. A palę już tyle lat żeby wyczuć że coś z tym było nie tak, bo qrwa od 5 bronów i gibona palenia na 3ech od dawna się nie uwaliłem żeby mieć problemy z chodzeniem.więc mi tu nie pierdol.
Zanim oddała mi każdy kawałek swojego ciała, pierw sprzedała mi swoją duszę !!
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
  • 3490 / 55 / 0
Co nie zmienia faktu bazowego - jesteś prymitywem, czego dobitnie dowodzisz każdym kolejnym postem. Również tym:
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.