Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 194 / 28 / 0
@lysy666 no to jest w zasadzie najzwyklejszy przepych tyle ze wzbogacony o hasz ktory robi ogromna robote
dawka czyni truciznę
  • 23 / 1 / 0
25 mg prometazyny + zielona herbata + 3 kostki gorzkiej czekolady 80% Wedla + dobry weed + papieros
i mam arcygenialny stan. Jedyny minus, że mam mega sucho w ustach. Testowane dwa razy. Polecam :D
  • 3 / / 0
Neuroleptyki podbijają działanie mj. 50-100mg kwetiapiny na ten przykład.
Pregaba też fajnie działa z ziołem. Tylko nie pić do tego.
  • 12503 / 2425 / 0
Neuroleptyki w zasadzie wyłączają jakiekolwiek psychodeliczne działanie. Jest to swoiste remedium na zbyt mocne tripy. Pregaba w zasadzie pewnie też w jakimś stopniu.
  • 631 / 103 / 0
Ja tam polecam stary sposób z dojrzałym mango. Super podbija fazę, tam jest jakaś substancja która się dobrze łączy z mj. Nie polecam natomiast na gastro fazie jeść dużo słodkiego, bo cukier szybko zbija fazę. Jak się za mocno zjaram to zawsze odpalam coś słodkiego i jest po fazie w 20 minut
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 12503 / 2425 / 0
Jadłem mango "u źródła" i w moim przypadku nie robiło to różnicy. Może dlatego, że jadłem je praktycznie codziennie, bo to mój ulubiony owoc :)
  • 116 / 10 / 0
Czy setka wódy przed jaraniem podbije działanie mj? Kiedyś po wypiciu 2 browarów i wiadrze było lepiej niż piw.
Druga sprawa to czy micro dosing DXM przed jaraniem wzmocni fazę?

Niestety tolerancja się wyrobiła i brakuje tego ujebania jakie kiedyś fundowało mi wiadro jakiejś mocnej odmiany. Nawet wiadro z mj z haszem czy nawet samym haszem nie robi na mnie wrażenia
%-D
  • 12503 / 2425 / 0
Jeszcze lepiej "wzmocni" 0.5L czystej wypite duszkiem tuż przed wiadrem ; ) A tak serio, to prosta droga do nowego nałogu więc polecam albo jakieś "alternatywne" sposoby typu mango / cytryna przed (w innym wątku ludzie donoszą, że im to wzmacnia działanie zioła), albo jarać po dużym wysiłku fizycznym typu bieganie, albo zrobić sobie ze 2 tygodnie przerwy.
  • 116 / 10 / 0
@Jezus Chytrus Od alkoholu się nie uzależnie, bo to nie moja faza. Od kiedy poznałem mj alko piję tylko okazjonalnie. Nawet jedno piwo ciężko mi przechodzi przez gardło.

Swoją drogą wyczytałem, że yerba (Ilex podbija fazę. Nie wiem ile w tym prawdy, ale wypicie pysznej herbatki nie zaszkodzi
%-D
  • 315 / 40 / 0
Najlepiej zrobić przerwę i przez jakiś czas lepiej poklepie, można się napić podbija działanie, ale przerwa najlepsza.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.