Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 44 / / 0
Właśnie przystąpiłem do takiej normalnej sesji, ( testowo zrobiłem o 15 ) no i tak ciągne ciągne, pary tyle co kot napłakał, więc uznałem że ciągne dalej ile moge, minęła 1 sezja 4 min, odpaliłem kolejną ( ciągle na 219°) i po minucie 2 sesji ( teraz ) tak mnie jebło że to jest hit, kurwa jaka ta ilość pary jest zgubna

Edit : zapomniałem że tu pasowałoby wymieniać susz 😁 Nabiłem więc nową świeżą komorę mego fenixa, chmurki od razu szły 3 razy większe, jedna komora na dzień myśle mnie zadowoli
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).