To nie wyglada na sztuke, raczej 0,5g. Powiedz mu ze kupisz bez tego opakowania i z wagi 1g za 60zl, powiedz ze przyjdziesz ze swoja waga, ciekawe co odpowie.
W Polsce sie tylko medyczna oplaca kupowac, na telegramie sami oszusci. W UK moge sie umowic z byle kim i dostaje 5g ladne topy prosto z wagi i jeszcze gratisa dorzuci.
Jak chcesz w Polsce palic ziolo to albo swoje albo medyczna, no chyba ze chcesz placic 60 zl za polowke. ja bym tego od niego nie bral
[/quote]
to nie prawda akurat, mozna kupic dobry temat w dobrej cenie na telegramie tylko trzeba duzo w tym siedziec, vendorzy sie zmieniaja caly czas ktos przychodzi i odchodzi. Scamow jest w chuj ale jak sie chce to da rade ogarnac. Sam kupilem takimi sposobami +- 0.5kg w przeciagu pol roku i nigdy wala nie dostalem
21 maja 2025jezus_chytrus pisze: Trzeba zważyć, bo na zdjęciu nie widać poziomu "zbicia". Po samej objętości można jedynie wróżyć.
10 czerwca 2025trzykrotnie pisze: Ile i w jakiej cenie kupujecie trawe? Podajcie prawdziwe ceny jak to wygląda
Dzwonisz do apteki:
-kierownika do telefonu, jestem stałym klientem
-dzień dobry panie Ryszardzie, co tam potrzeba coś mam odłożyć?
-nie. jakie macie zniżki
-oj hahah zniżki jasne, gorilla glue 22% mamy 5g po 210 zł
-aha. w aptece [nazwa] mają to samo po 188zł zjedzie cos pani?
-nie mogę
-jest pani kierownikiem. może pani. do widzenia
Jadę do innej apteki. Wolny rynek, eliminujesz drogie szmaciska drogą telefoniczną
gg22 188złx2 (10g), aurora 22% (20g) 360 za 10 (x2), aurora 20% (10g) 390zł (10g)
I tak szału nie ma. Ludzie wyrwali gg22 po 100zł/5g
normalnie to 50/1
jak jest dobry temat i rowna waga to warto dolozyc 10 czyli 60/1
ja 10 kupuje zawsze za 350, mozna drozej ale ja zawsze biore tanio a tak zeby sie dalo palic
25 za 800 +- ale za 700 juz dostaniesz cos
50 za 1000 - 1200
100 za 1800 - 2000
ceny moga sie troche roznic wiadomo ale celuj raczej w to co ci napisalem, sa to uczciwe ceny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.