Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Co o tym sądzicie? Mam opcje zapalić ale trochę się obawiam że maczana
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 12452 / 2421 / 0
Na zdjęciu nie widać, czy maczane. Top wygląda legitnie, ale to o niczym jeszcze nie świadczy. Może jakieś info, gdzie kupione itp?
  • 191 / 28 / 0
wyglada na zbitego w chuj, kolor jak jakis cali weed. ile dales za to? 350/3?
dawka czyni truciznę
  • 16 / / 0
kolega kupił, 60 za sztuke i mi proponuję, kupil z telegrama i jeszcze te opakowanie jakieś dziwne, dlatego tak pytam
  • 1511 / 529 / 0
Masz górę opakowania, co tam było napisane, jakieś logo, firma? Tył? Pokaż więcej to będą szanse. Tak to niewiele się da powiedzieć po pudełku, a to jedyna szansa sprawdzić czy to nie jakieś gówno zanim zapalisz i sam nam o tym powiesz xD
  • 191 / 28 / 0
14 maja 2025D0natt0 pisze:
kolega kupił, 60 za sztuke i mi proponuję, kupil z telegrama i jeszcze te opakowanie jakieś dziwne, dlatego tak pytam
to za tanio jak na dobry cali weed, pewnie jakas maczana i opakowanie z aliexpress, sam takie kupowalem po 2zl sztuka
dawka czyni truciznę
  • 1288 / 327 / 12
14 maja 2025LeszekSmieszek pisze:
Masz górę opakowania, co tam było napisane, jakieś logo, firma? Tył? Pokaż więcej to będą szanse. Tak to niewiele się da powiedzieć po pudełku, a to jedyna szansa sprawdzić czy to nie jakieś gówno zanim zapalisz i sam nam o tym powiesz xD
takie torby można kupić od chinoli (temu, shein, ali) za kilkadziesiąt złoty, wpiszcie sobie w szukajce weed bags
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12452 / 2421 / 0
Dokładnie. Może to zwyczajne palenie, które sprzedają Wietnamce. Kolor purpurowy to nic niezwykłego - nawet od zimna może złapać (w sensie krzak jak jeszcze rośnie).
  • 1880 / 304 / 0
W koncu dorwalem wysokiej klasy mlynek do weedu. Ilosci, jakie zostawaly w moim grinderze byly widoczne golym okiem (co kilka sesji praktycznie jedna sesja sie marnowala). Znalazłem rozwiazanie co prawda kosztowne (200zl) ale w koncu mam mlynek ceramiczny, do ktorego nie lepi sie susz. Bardzo udana "inwestycja" nawet nie wiedzialem ile palenia mi sie marnuje. W polaczeniu z dobrym waporyzatorem mamy setup idealny
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 758 / 140 / 0
14 maja 2025D0natt0 pisze:
To nie wyglada na sztuke, raczej 0,5g. Powiedz mu ze kupisz bez tego opakowania i z wagi 1g za 60zl, powiedz ze przyjdziesz ze swoja waga, ciekawe co odpowie.
W Polsce sie tylko medyczna oplaca kupowac, na telegramie sami oszusci. W UK moge sie umowic z byle kim i dostaje 5g ladne topy prosto z wagi i jeszcze gratisa dorzuci.
Jak chcesz w Polsce palic ziolo to albo swoje albo medyczna, no chyba ze chcesz placic 60 zl za polowke. ja bym tego od niego nie bral
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.