Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Co o tym sądzicie? Mam opcje zapalić ale trochę się obawiam że maczana
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 12452 / 2421 / 0
Na zdjęciu nie widać, czy maczane. Top wygląda legitnie, ale to o niczym jeszcze nie świadczy. Może jakieś info, gdzie kupione itp?
  • 191 / 28 / 0
wyglada na zbitego w chuj, kolor jak jakis cali weed. ile dales za to? 350/3?
dawka czyni truciznę
  • 16 / / 0
kolega kupił, 60 za sztuke i mi proponuję, kupil z telegrama i jeszcze te opakowanie jakieś dziwne, dlatego tak pytam
  • 1511 / 528 / 0
Masz górę opakowania, co tam było napisane, jakieś logo, firma? Tył? Pokaż więcej to będą szanse. Tak to niewiele się da powiedzieć po pudełku, a to jedyna szansa sprawdzić czy to nie jakieś gówno zanim zapalisz i sam nam o tym powiesz xD
  • 191 / 28 / 0
14 maja 2025D0natt0 pisze:
kolega kupił, 60 za sztuke i mi proponuję, kupil z telegrama i jeszcze te opakowanie jakieś dziwne, dlatego tak pytam
to za tanio jak na dobry cali weed, pewnie jakas maczana i opakowanie z aliexpress, sam takie kupowalem po 2zl sztuka
dawka czyni truciznę
  • 1287 / 327 / 12
14 maja 2025LeszekSmieszek pisze:
Masz górę opakowania, co tam było napisane, jakieś logo, firma? Tył? Pokaż więcej to będą szanse. Tak to niewiele się da powiedzieć po pudełku, a to jedyna szansa sprawdzić czy to nie jakieś gówno zanim zapalisz i sam nam o tym powiesz xD
takie torby można kupić od chinoli (temu, shein, ali) za kilkadziesiąt złoty, wpiszcie sobie w szukajce weed bags
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12452 / 2421 / 0
Dokładnie. Może to zwyczajne palenie, które sprzedają Wietnamce. Kolor purpurowy to nic niezwykłego - nawet od zimna może złapać (w sensie krzak jak jeszcze rośnie).
  • 1880 / 304 / 0
W koncu dorwalem wysokiej klasy mlynek do weedu. Ilosci, jakie zostawaly w moim grinderze byly widoczne golym okiem (co kilka sesji praktycznie jedna sesja sie marnowala). Znalazłem rozwiazanie co prawda kosztowne (200zl) ale w koncu mam mlynek ceramiczny, do ktorego nie lepi sie susz. Bardzo udana "inwestycja" nawet nie wiedzialem ile palenia mi sie marnuje. W polaczeniu z dobrym waporyzatorem mamy setup idealny
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 758 / 140 / 0
14 maja 2025D0natt0 pisze:
To nie wyglada na sztuke, raczej 0,5g. Powiedz mu ze kupisz bez tego opakowania i z wagi 1g za 60zl, powiedz ze przyjdziesz ze swoja waga, ciekawe co odpowie.
W Polsce sie tylko medyczna oplaca kupowac, na telegramie sami oszusci. W UK moge sie umowic z byle kim i dostaje 5g ladne topy prosto z wagi i jeszcze gratisa dorzuci.
Jak chcesz w Polsce palic ziolo to albo swoje albo medyczna, no chyba ze chcesz placic 60 zl za polowke. ja bym tego od niego nie bral
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.