Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 483 / 143 / 0
2025 to i tak bardzo optymistyczny scenariusz, ja bym obstawiał co najmniej kilka lat, a i tak nie ma pewności że w ogóle do tego dojdzie.
  • 513 / 109 / 7
Ktoś tu ostatnio wspominał o ewentualnej legalizacji w pl w przyszłości
Właśnie dodałem na YouTube mój film na ten temat gdzie analizuję na ile to jest możliwe
Pozdro

https://youtu.be/gnaPp6iLzvM?si=y8WJGBpxvXJQwMuD
  • 1 / / 0
Siemano, co to moze byc za odmiana ziolaz po zapaleniu, dosyc ledwo odczuwalne efekty, dopiero trzeba poczekac godzine na wieksze efekty; nawet po wiadrze, nastepnego dnia, czujesz sie dosc upizgany i schodzi przez caly dzien; co to moze byc xD?
  • 83 / 10 / 0
@Sobiech2137 może hhc-p?
  • 186 / 27 / 0
01 kwietnia 2024Sobiech2137 pisze:
Siemano, co to moze byc za odmiana ziolaz po zapaleniu, dosyc ledwo odczuwalne efekty, dopiero trzeba poczekac godzine na wieksze efekty; nawet po wiadrze, nastepnego dnia, czujesz sie dosc upizgany i schodzi przez caly dzien; co to moze byc xD?
hhcp thcp hhc hhco, ogolnie pol syntetyki napewno. ja mialem takie same objawy jak ty
dawka czyni truciznę
  • 757 / 140 / 0
Od dzisiaj w Niemczech legal, mądry i pracowity naród wie co robi.
W Polsce może kiedyś też tak będzie ale pewnie nie prędko.
  • 1261 / 318 / 12
Legalizacja w Niemczech niezupełnie do mnie przemawia. Oczywiście, że fajnie będzie sobie kupić pakiecik jakiegoś ultra hejza w vending machine jak puszkę coca-coli ale znając przebiegłość zorganizowanych grup przestępczych będzie czekać nas wysyp ulepszonych i nieobojętnych dla zdrowia pół-syntetycznych odmian które pewnie znacząco potanieją, będą mocniej klepać i niebawem znajdą sie chętni sprowadzać je jeszcze na nasze podwórko.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12439 / 2419 / 0
jakie to są te "pół-syntetyczne odmiany"? : )
  • 1261 / 318 / 12
@jezus_chrystus np piękne boby CBD z Delta 8 albo THC-P.

No generalnie takie kannabinole które w standardowym zielsku występują w szczątkowych ilościach ale przy pomocy wyrafinowanych technik laboratoryjnych są bardziej zauważalne. Wielu użytkowników skarżyło się, na efekty uboczne przy częstszym paleniu i odstawieniu.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 479 / 72 / 0
Moim zdaniem syntetyczne odmiany znajdują niszę w nielegalnym rynku. Zioło jest legalne, to nie ma sensu pchać się w syntetyki.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.