Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
Czy odczuwasz negatywne skutki palenia maihuany?
Nie, absolutnie żadnych
133
13%
Niewielkie i przechodzą po jakimś czasie od palenia
386
37%
Nie przechodzą, ale są niewielkie i mi nie przeszkadzają. Ganja daje mi więcej dobrego niż złego
135
13%
Nie przechodzą, przeszkadzają
41
4%
Tracę wątek, nie mogę się skoncentrować, nic mi sie nie chce
200
19%
Łapie doły i paranoje, mam zryty łeb, zamknijcie mnie!
139
13%

Liczba głosów: 1034

ODPOWIEDZ
  • 14 / 1 / 0
Zaczęłam znowu palić za często (co prawda w porównaniu z innymi jaraczami to u mnie są mikrodawki no ale i tak wystarczy żeby się dobrze spizgać) no i do tego feta w ilości mniej więcej gram lub poltorej na tydzień i już wcale na mnie nie dziala a do tego jak nie jestem zjarana to się fizycznie czuję chora i nie mam na nic sil, non stop jestem glodna i jakaś słaba ale zero apetytu i muszę się zmuszać do jedzenia 🙃 Brawo ja, muszę zrobić jakiś detoks i zadbać o zdrowie bo jest tragedia ale jak tak chujowo się czuję fizycznie i nie widać końca to ciężko sobie odmówić zapalenia żeby mieć chwilę ulgi
  • 2229 / 378 / 0
Zacznij od picia wody mineralnej i zdrowego jedzenia.
  • 74 / 8 / 0
17 kwietnia 2025nakiwarai pisze:
Zaczęłam znowu palić za często (co prawda w porównaniu z innymi jaraczami to u mnie są mikrodawki no ale i tak wystarczy żeby się dobrze spizgać) no i do tego feta w ilości mniej więcej gram lub poltorej na tydzień i już wcale na mnie nie dziala a do tego jak nie jestem zjarana to się fizycznie czuję chora i nie mam na nic sil, non stop jestem glodna i jakaś słaba ale zero apetytu i muszę się zmuszać do jedzenia 🙃 Brawo ja, muszę zrobić jakiś detoks i zadbać o zdrowie bo jest tragedia ale jak tak chujowo się czuję fizycznie i nie widać końca to ciężko sobie odmówić zapalenia żeby mieć chwilę ulgi
Powiedz adieu amfetaminie na zawsze, bo to po niej źle się czujesz fizycznie i nie masz sił, lecz to nie będzie trwało wiecznie trzeba przecierpieć. Zostaw sobie trawkę i też bez przesady, chyba, że masz 16lat to, też trzeba zrobić aut. To nie są żarty to jest sprawa życia lub śmierci.
  • 2229 / 378 / 0
Nie bez powodu na amfetaminę mowi się ścierwo. Na początek kup waporyzator i wyrzuć lufki i bletki.
  • 5 / / 0
Od dwóch tygodni nie jaram baki bo nagle nawet po 3 buchach dostawałem ostrych paranoi i stanów lekowych,pierwszy tydzien detoxu był masakryczny normalnie jakbym grype złapał,aktualnie jest troche lepiej lecz dalej meczy mnie rozbiegana głowa(brak koncentracji i potok myśli),czy wy tez tak mieliście i czy to normalne?jaram 12lat z czego ostatnie 3 lata ostro dzień w dzień po 5/6 lolków
  • 1265 / 319 / 12
Też jarałem w opór ale stanów lękowych nigdy nie miałem, może przez pierwsze kilka dni delikatne rozgoryczenie coś jak przy rzucaniu szlug… grypę miałem tylko jak rzucałem maczany cold turkey więc raczej złapałeś grypę albo jarałeś jakieś wynalazki.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2229 / 378 / 0
Kup sobie olejek konopny z konopny kombinat I pij łyżeczkami.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.