Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 657 / 173 / 0
26 grudnia 2023Qlop pisze:
Wrzesień-październik brałem escitalopram ale odstawiłem, bo mi się ryj mega czerwienił po nim. Kilka dni temu zapaliłem sobie ziółko po przerwie i zaliczyłem zonka, bo ledwo co czuje działanie. Zawsze byłem osobą podatną na działanie THC, wystarczyło pare buszków i było fajnie, a teraz taki chuj. Stestowałem następnego dnia jeszcze na innej odmianie i to samo :trucizna:
Pewno ktoś ci CBD pocisnął, dziś to standard, tym bardziej, że nie raz dzisiejsze susze CBD potrafią fajnie ale lekko kopnąć.
  • 506 / 102 / 0
^ Tak, wszedł mi do boxa i podmienił planty ;)
  • 34 / 6 / 0
Ja już z rok ponad biorę 6 różnych leków z rana, palę do tego i chuj mi się dzieje. Ale jak ktoś nie brał leków psychiatrycznych to, moim skromnym zdaniem, lepiej odstawić to mj, chociaż na jakiś czas, bo SSRI mają to do siebie, że u niektórych mogą wywołać na początku terapii nieźle chujowe efekty uboczne. Wiem bo sam dostałem kiedyś nawet halunów po 3 dniu brania serty. Albo przy citalopramie, ale to już w towarzystwie obstawy z neuroleptykow, I tak miałem wrażenie jakby niektóre myśli wyprzedzały mnie samego. Oczywiście to drugie mi przeszło po jakimś czasie, ale jak próbowałem z 20 do 30mg zwiększać to było to samo. A pierwsze to nawet nie pytajcie... uszkodzenie mózgu. Tyle powiem. A jakbym jeszcze zajarał do tego to chuj wie jakby się to skończyło. Podejrzewam że nienajlepiej. Także ostrożnie raczej z tymi wynalazkami
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2024 przez animalplanet, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik animalplanet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 9 / 0
Biore Fluoksetyne, Mirtazapine oraz Kwetiapine i popalam medyczna mj i jest zajebiscie nie zauwazyłem zadnych dziwnych rzeczy oprocz tego ze wpierdalam duzo
she loves you again
  • 1933 / 314 / 0
U mnie brak interakcji - biorę paroksetynę 20mg i pregabalinę 2x 75 mg i do tego medyczna mj. Leki działają jak trzeba.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 6 / 3 / 0
paliłem wiele razy mając przepisane preparaty antypsychtoyczne (Zolaxa i Amisanolanzapina i amisulpryd - nie używamy nazw preparatów_xxx), tak naprawdę miałem potem mocne zjazdy po tym, wróciły urojenia i halucyny, wszystko wyglądało coraz gorzej, ja dalej paliłem aż w końcu wylądowałem w szpitalu z powodu epizodu psychotycznego wywołanego narkotykami, do teraz już nie palę i wszystko jest pod kontrolą
  • 34 / 6 / 0
Skoro nigdy nie paliłeś bez neuroleptyków to jak możesz twierdzić że osłabiają weed skoro nie masz porównania
Uwaga! Użytkownik animalplanet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3574 / 583 / 1
Hehehe dobrze, @animalplanet
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 3 / / 0
za kazdym razem paranoje po mj przy neuroleptykach u mnie xdd
  • 657 / 173 / 0
Zastosuj CBD do mj w proporcjach 2-3cbd do 1mj.
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.