Tłumaczyłam to sobie tak, że ona ogólnie wzmacnia u mnie wszystkie zmysły, uwrażliwia bardzo na dotyk i bodźce płynące ze skóry, więc może to mieć zarówno działanie pozytywne - np większa przyjemność z pieszczot, i negatywne - ból z czegoś, co przy normalnie 'stępionych' zmysłach ledwo bym odczuwała jako niewielki dyskomfort.
Na ból głowy też podobno nie pomaga, u znajomych go właśnie wzmacniał.
Nie wiem jak to jest dokładnie, ale chyba na każdego działa w inny sposób.
Zapal i daj znać. Ciezko zgadnac czy Ci pomoze. Moja sugestia spal sie mocno ;)
Widzę, że rozmowa zeszła na dalszy plan. Cóż
muszę napisać 1 post, żeby wejść na chat, ale miło że w temacie bliskim memu sercu. Zarówno pod względem bólu, jak i konesera weedu...
Ogólnie nie wydaje mi się, aby marihuana była najlepszym wyborem przy leczeniu typowych bóli tj złamań, ogólnie urazów. Natomiast prędzej bólów nerwicowych, czy niestandardowych. Ale no nie pierdzielniesz sobie jointa po kopnięciu się w mały palec u nogi. to tak nie działa xd
Powiem więcej efekt mógłby być przeciwny.
mj wzmaga odczuwanie emocjonalne. Nw połamałem się, ale akurat na czas dochodzenia do siebie nie paliłem ::
Na deprechę też różnie, ale nie raczej z niej nie wyciąga ;P
Doobra. Pościk długi, pewnie bez sensu, ale witam na forum ^^
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka
Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.