Ja chcę purpurowy rower!
Juz mam jakies tam skromne obeznanie... :o)
zawsze jestem pozytynie nastawiony przed i w trakcie fazy, potrafie na pewne rzeczy spojrzec obiektynie ale...
np ostatnio: grzeje jak skurwysyn od 30 min z ziomka bo jest na zwale i mowi ze sie za glosno wraz z M. oraz A. zachowujemy
I nagle wszedl jakis temat - normaly, ja nakrecilem sie nawijam, nawijam... i nagle JEB! serce mi nakurwia a faza dziwnie sie umocnila(mysle o co kaman? :nuts: ) i az mi sie zdanie urwalo, ziomki patrza jak na debila bo cisza - to ja dojebalem "noo..
Nie byla to wkretka na 100%, teraz wiem ze to moze jak ktos napisal wczesniej, wina jednego ze zwiazkow zawartych w MJ... to by moze i to tlumaczylo ale po 30min od konsumpcji...? no i wkoncu bylem maxymalnie czym innym zajety i do tego na ostrym zacieszu... :-D
Pozniej jakos przeszlo bicie serca ale chujowo sie zrobilo i strasznie nieogarnialem i nie moglem czasem dopowiadac zdania
pzdr
Przepalilem w swoim zyciu na prawde duzo baczki, bylo czasem "za bardzo", bardziej lub mniej nieprzyjemnie, ale to co sie ostatnio ze mna dzieje to nie ogarniam... Cos mi sie zepsulo w glowie... Wystarczy jeden buszek a juz serce zapieprza, ciezko zlapac oddech, trzese sie z "zimna", cos mnie tam pobolewa i w ogole nie potrafie sie skupic na niczym, a im wiecej przyjme tym gorsze sa te odczucia... Nie wiem co mi tak porylo psyche, moze to ze mialem kilkumiesieczny epizod z wladkiem i benzo, w miedzyczasie dorzucone 2C-C i wtedy pierwszy raz bodyload, ktory teraz mi flashbackuje na banii z mj ? Obnizona maksymalnie tolerka na mj ? Objawy abstynencyjne benzo ujawniajace sie tylko na fazce ?
Wiem, ze to tylko urojenia, udaje mi sie nad tym zapanowac, ale jest to strasznie denerwujace i uciazliwe bo nie moge sie oddac w pelni upaleniu, tylko ciagle mysle "to tylko schiza, wszystko jest git", jestem spokojny ale dalej nieogar co sie dzieje dookola bo bardziej skupiony jestem na sobie.
Macie moze jakis sposob na to ? Kumpel doradzal mi herbate z duza iloscia cytryny i czekolade, troszke pomoglo. Benzo pomagalo, ale to nie jest wyjscie, bo co ? zawsze bede musial wpieprzac jakies relki czy alpra do jarania ? Glupota, wole sobie jakos radzic naturalnymi sposobami.
Wiec nie pierdole, kolego, ze 'Nakrecamy sobie krzywe jazdy'...
Mail w profilu.
Jedi pisze: Ja miałem problem z b. szybkim biciem serca po paleniu (i nie tylko, praktycznie po kazdym dragu, szczegolnie, gdy bylem po bezsennej nocce) i jak sie okazalo, mam niedomykalnosc zastawki mitralnej i zastawki trojdzielnej. Aktulanie nie pale.
Wiec nie pierdole, kolego, ze 'Nakrecamy sobie krzywe jazdy'...
że mi serce biło jak pojebane i bardzo mi się pić chciało... :P
bałem się jak huj, panikę złapałem trwało to jakieś 20 minut i potem tylko podziwiałem piękno marihuany ;]
milion razy już paliłem ale takie coś miałem tylko raz :]
niema się czego bać to tylko wkrętki chyba że serio masz coś z sercem...
Warto też zbadać się u kardiologa - być może występuje jakaś ukryta wada serca...
Diviner Sage pisze:To nie są żadne "wkrętki" tylko realne problemy z układem krwionośnym... Po wielu latach palenia marihuana (może nie samo thc ale inne szkodliwe związki) rozregulowuje układ krążenia na tyle, że tego typu schematy będą zdarzać się coraz częściej. Potrzebna Wam dłuższa przerwa dla stabilizacji serca i układu krążenia.
Warto też zbadać się u kardiologa - być może występuje jakaś ukryta wada serca...
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/petru.jpg)
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły
Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/chimpanzees-sharing-fruit.jpg)
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol
Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.