Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
siema, kiedyś jaralem 1 raz nie klepło, a z druga raza spaliliśmy 2 gieta na trzech - 2 baty. Pierwszego jointa spaliłem drugi już nie chciałem.Obraz miałem rozmazany , nie mogłem nic zjeść, a serducho waliło jak szalone nie byłem w stanie iść na lekcje. Później gdy nie paliłem czasami gdy robiłem cokolwiek potrafiło zakręcić mi się w
głowie tak jak wtedy gdy byłem zajebany, ale to było dawno wiec myślałem, ze to nie są
skutki tego co paliłem. Chciałbym jeszcze zajarac ale boje się, ze będzie znowu dziwne
spostrzeganie rzeczywistości lub uczcie jak by mnie nie było na świecie ehh dziwne , co mogło mi wtedy być ?. Zwykły bad trip ?? :liść:
  • 2714 / 512 / 0
Za dużo spaliłeś. Następnym razem (nie razą) po prostu mniej spal, po czasie nabierzesz wprawy i będziesz wiedział jaki stan Cie satysfakcjonuje i na ile możesz sobie pozwolić.
Poza tym była już niejednokrotnie udzielana odpowiedź na ten temat na forum. Dodam jeszcze, że forum jest od 18 roku życia.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 100 / 14 / 0
Jak masz takie bad tripy już od 2 palenia,to ziółko nie jest dla ciebie.Wypij sobie lepiej piwko,a najlepiej narazie zajmij się nauką a nie uzywkami. Przyjdzie na to czas...
:skret: :bongo: :liść:
  • 8103 / 906 / 0
Tak jak wyżej piszą użytkownicy, przepalenie.Za wiele zjarałeś.Polecam Ci jarać z lufki, łatwiej kontrolować stan upalenia.

BTW.Jak nie masz 18 lat, to ucz się, graj w piłkę, wyrywaj laski, czasem napij się piwka czy wódki a nie zaczynasz z psychodelikami w takim wieku.Wiesz czym to może skutkować ? Poryciem bani, późniejszymi problemami z psychika a w rzadkich przypadkach schizofrenia lub innymi chorobami psychicznymi. :uwaga:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.