Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 95 / 23 / 0
Jestem na nie, natomiast głównie oceniam ten miks w taki sposób ze względu na wielką nienawiść do alkoholu i jego działania. Niezależnie od ilości alkohol mnie usypia dosłownie maks 2h od poczucia pierwszych efektów upojenia (które i tak w moim przypadku są wybitnie nudne), dopalenie do tego zioła zawsze kończyło sie instant snem trwającym conajmniej 10-12h xd.
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 5 / / 0
To zależy, ja się zaraziłam do mixow z alkoholem jak miksowalam z innymi substancjami (np pregabalina). Z mj ten mix też mnie nie porywa, bo za każdym razem wcześniej usypialam, odkąd jestem "pacjentka konopną" i tolerancję mam bardzo dużą na bucha to czasem wypiję lampkę wina np i to połączenie jest całkiem przyjemne i relaksujące
Uwaga! Użytkownik RebelWitch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.