ODPOWIEDZ
  • 1520 / 72 / 0
200mg 5mapb to ja bym nie wpierdolil na dzień dobry %-D
Robiłes 2tyg przerwy między wrzutami?
tekst powyżej =/= prawda
  • 3406 / 534 / 0
Przerwy miałem więcej, miech, ponad na pewno, może do dwóch. Nie wiem na prawdę ale na pewno nie był to króciutki okres.

@edit

Zrób taki mix co ja to zobaczysz jaki wymiar daję ta całość ~~
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 11 / / 0
Re: 5-MAPB
Nieprzeczytany post autor: KTM »
ja brałem zawsze około 60mg sniff i 3 dorzutki po tyle samo w ciągu godziny i robiło kosmos z głowy :) szkoda ze piatka nie jest juz dostępna :( jak dla mnie było to najlepsze co mogło byc z RCków ...
  • 2 / / 0
RC - Shopy jeszcze mają... Czy próba zamówienia może być niebezpieczna pod względem dostania jakiegoś gówna albo kiegoś monitoringu Bagiet (lol)?
Pozdro
  • 405 / 26 / 26
Próba zamówienia poza darknetem skończy się wyłudzeniem pieniędzy lub w NAJLEPSZYM wypadku dostaniesz jakieś gówna.
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 2 / 3 / 0
Heh, tak mi się przypomniało jak moja gerlfrend wrzuciła jakieś 400 mg nosem - nie na raz oczywiście, to suma kresek z jednej imprezy. No cusz, nie szło przemówić, że hajpek mówi bierz mniej.
Co to się działo to ja nawet nie.
Na początku dostała sporo euforii, potem wszedł szczękościski i inne takie - ona po czymkolwiek zaczyna tak dziwnie ruszać głową (a przy tym RC jeszcze ramionami), nie do opisania, trzeba by zobaczyć :yay: - a następnie całkowicie odpłynęła, mówiła co chwilę, że jest jej strasznie przyjemnie, "oooo, tak jakbyś się przeciągała rano tylko bardziej mmmm", wtedy już była całkowicie poza światem. Nad ranem dostała tabletkę hydro, niewiele jej to pomogło, wtedy zaczęły się halucynacje, nasz kolega miał rogi i kod kreskowy na czole :-D
Ale potem zjazd był i to był dość spory, dochodziła do siebie dwa dni.
Tak więc nie przesadzajcie z ilością, bo nie klepie lepiej, a tylko schodzi gorzej.
:-( :-( :-( :-) :-) :-)
  • 466 / 10 / 0
jedyne rc ktorego bedzie mi brakowac po tej ustawie to wlasnie 5mapb :(
  • 405 / 26 / 26
Nie wiem skąd wy te dawkowania wszyscy bierzecie - 400mg sniff? %-D

Dawkowanie p.o. tej substancji to od. 120mg-150mg, przy 200mg jest już naprawdę mocno. Mówie tutaj dla ludzi z zerową/małą tolerancją.
Inna sprawa to kwestia tego, że 5-MAPB o wiele lepiej działa przyjęte oralnie. Przy sniffie bardzo duża część efektów jest bardzo słaba i taka "nijaka". Przy sniffie też zauważyłem o wiele mniejszą pluszowość. Co prawda benzofurany jako-tako nadają się do sniff (nie to co np. MDMA/MDA, gdzie sniff po prostu był beznadziejny już totalnie), ale jednak to nadal nie jest to.

Klasyczne empatogeny tj. benzofurany czy mdxx, mają swoją klasyczną drogę podania jaką jest p.o. i wtedy działają najlepiej. :finger:
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 3406 / 534 / 0
Przez sniff tej 5tki, przez nastepny tydzien wyciagałem krew z nosa.

Nie ma to jak p.o.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 37 / 1 / 0
ktos sie odniesie co do tego, ze stuff jest wciaz u vendorow pomimo ustawy. jak to sie ma co do jakosci i co do przypalu przy zamawianiu ?

ktos zamawia wciaz ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.