ODPOWIEDZ
  • 174 / / 0
znajde cos lepszego od 5-Mapba mniejsze dawkowanie i zeby tolerka tak nie rosla jak tu i zeby to uderzenie bylo ,jak przy 5Mapbie wypadaja 5-APB/5-APDB/5-EAPB/
  • 1817 / 106 / 0
ciesz sie tym co masz bo za 2 miesiace niebedziesz mial nic a pewnie dobrego MDMA na oczy niewidziales wiec nienarzekaj :D
  • 374 / 14 / 0
Ale już takie 6abp może różni się sporo, ale euforycznie to przebija MDMA, choć tu jest o wiele więcej stymulacji.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 201 / 6 / 0
A ja brałam raz ok. 150mg tego białego sortu i jakoś w szpitalu to ja nie wylądowałam, owszem, było mocno i trochę rozpierdol w bani, ale na pewno nie tak, aby już się martwić o swoje zdrowie. Ogólnie nawet w tak dużej dawce ta substancja nie była przyjemna ani empatyczna, uważam, że może niektórzy się nią tutaj zachwycają poprzez jakieś tam względne podobieństwo do MDMA i to już wystarczy, aby byli zachwyceni (mam na myśli, że zaczynają czuć banię podobną do klasyki i od razu wpadają w zachwyt).
  • 353 / 5 / 0
Ani 5-MAPB, ani 6-APB nie dorasta do pięt MDMA. Z tych dwóch to i tak 5 jest bardziej euforyczna moim zdaniem.
  • 708 / 24 / 0
Jaka ilość kryształu na pierwszy raz,brak tolerki na cokolwiek, sporadycznie coś zarzucam.
  • 581 / 91 / 6
Się erowidem sugeruj. Tak 100mg żeby wyraźnie poczuć co i jak. Kryształ podobno kosiarz.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 275 / 4 / 0
Pawel_31 pisze:
Jaka ilość kryształu na pierwszy raz,brak tolerki na cokolwiek, sporadycznie coś zarzucam.
polecam brać sniffem, 2 osoby ostatnio poczęstowałem kryształem w postaci bombki z około 90mg kryształu - brak jakiegokolwiek działania, potem poprawa sniffem po 30-35mg, i tylko 1 z nich poczuła. Na pierwszy raz chyba nie warto oral, nie wiem czemu.
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 350 / 111 / 0
dzonty pisze:
kurwa co wy gadacie... Jak dla mnie 5mapb jest mocniejsze niz mdma.... Jadlem ostatnio zielone granaty, ziomki powykrecani a ja tolerka na 5mapb i nic praktycznie.... Euforia, empatia wszystko na najwyzszym poziomie. Ja tam sie czuje na tym jak bóg
jeśli to te zielone granaty z szyderczym uśmiechem, to ja się wcale nie dziwię, bo one koło MDMA nawet nie leżały, to najzwyklejsze dopalacze, jak większość kółek na rynku od wielu lat. Szkoda, że jak większość gimb... tutaj myślicie, że tak działa MDMA/ekstaza i teraz nie dziwią mnie wcale porównania 6apb, 5apb, 5mapb, że lepsze lub podobne do kółek. Cieszy mnie, że zakażą te wszystkie rc-ki, bo może w końcu po kilkunastu latach trafię na prawdziwą pigułę zamiast wrzucać duposracze tak zachwalane jako zajebiste MDMA przez gimb...
  • 1817 / 106 / 0
mefistofelesie85 zgadzam sie z toba ,sam bym tego lepiej nieujal,gimbaza prawdziwego MDMA w zyciu niejadla i ciesza sie byle gownem ,wmawiajac nam i sobie ze brali MDMA a brali kupe a nie MDMA.Nojgorsze jest wlasnie to co mowisz,ze oni niewiedza co jedza a mysla ze to MDMA i potem wypisuja bzdury takie ze dla ludzi ktorzy sa w temacie i MDMA znaja osobiscie brzmi to,jak czyste herezje i profanacje a najprosciej mowiac bullshit i klamstwo,do tego siejac taka dezinformacje ktorej,ni chuja,nie da sie odkrecic,co mnie osobiscie boli chyba najbardziej :nuts: .Pozdro dla kumatych ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.