ODPOWIEDZ
  • 177 / / 0
Próbowałem ostatnio 5-MAPB, dawka 150-200mg strasznie się cieszyłem jak na niego czekałem, gdyż dużo dobrych opinii wyczytałem, a tu lipa straszna. Nie wiem czy to kwestia sorta, ale dosłownie brak żadnych efektów. Nie wiem czy zostać przy 3-MMC czy dać temu jeszcze szanse od innego vendora.
  • 440 / 30 / 0
Poproszę szczegóły na PW Panie majster.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / / 0
benzofurany nie występują w formie kryształów.
Molly I :heart: You !
  • 39 / 1 / 0
5mapb w krysztale?? brał ktos ?? dostepne u naszych vendorow?
  • 440 / 30 / 0
No, naczytałem się, że istnieje coś takiego i jest fajne, ale póki co nie mam możliwości znalezienia 5-MAPB w takim formacie w Polsce. Lipton tea can do that.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Powiedzcie mi proszę czy jesli ktos ma dużą tolerancję na 3mmc to na 5mapb tez bedzie mial? Macie jakies propozycje ile na pierwszą aplikację?
  • 59 / 1 / 0
bugmenot2 pisze:
Przecież pry dawkach 100mg białego pudru jest tylko nieogar, szczękościsk, oczy rozbiegane, fale gorąca, zimna. Ogórnie uczucie naćpania. Do tego mocna potliwość a na drugi dzień jak grypa z lekko podwyższoną temperaturą. I mega odwodnienie.
Gdzie tu euforia, przyjemność? Brane ok. 7 razy. Dawki 100-150.
Za dużo?
Ktoś mógłby się wypowiedzieć jak działają małe dawki przedziału 50-80mg?
  • 704 / 5 / 0
60mg, pierwsza próba z czymś mocniejszym niż alko i mj

Z relacji tej osoby:
Taka dawka spowodowała działanie bardziej w tle, euforia, poprawienie humoru, gadka podkręcona, bardzo przyjemnie się tańczyło.
Osoba postronna nie ogarnęłaby raczej, że jest się po czymś, szczególnie na imprezie.

Biały puder
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / 7 / 0
avk pisze:
Ktoś mógłby się wypowiedzieć jak działają małe dawki przedziału 50-80mg?
Przedział dosyć szeroki, dawki rzędu 50, jesli jestes doświadczony to takie dawki mogą zadziałać różnie: z jednej strony możesz czuć wkurwienie i niedosyt, taki stan, że coś jest inaczej ale to nie to, ale przy dobrym s&s, nakręceniu się na dobrą imprezke, dobrym sorcie i oczywiście dobrym przygotowaniu (nie jemy 4 h przez wrzutą) może Cie rozweselić na parę h. Wciągając nosem powinno być nawet dosyć grubo lecz krócej.

Jeśli jesteś laską to taka ilość powinna Cię dobrze porobić. Jedna koleżanka na pierwszy raz próbowała 75 a inna 60 i ta pierwsza stwierdziła że było za mocno. Innych odniesień nie mam.

Przy białym sorcie 80 - 100 robi dobrze. Dla chlopaka ofc.

Myślę, że mniej więcej zobrazowałem to dla Ciebie.
  • 2115 / 625 / 0
To chyba na jakieś inne sorty trafiliśmy. ;)
Śnieżnobiały, skrzący się puder. Lekko słodkawy (anyżkowy?) zapach.

Dwie osoby, ok. 55mg na głowę, "czysta" tolerancja.
Oczy - praktycznie w przeciągu kilkunastu minut - jak pięć złotych, wrażenie unoszenia się kilka centymetrów nad chodnikiem (no, nie dosłownie, ale wiadomo o co chodzi...), nieporównywalnie swobodniejsza gadka, podbita euforia, generalnie bardzo przyjemne odczucia. :) No i nie pojawił się ten słynny szczękościsk/zgrzytanie zębami który staje się problemem przy dawkach 100+ mg.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?