ODPOWIEDZ
  • 992 / 17 / 0
Przewlekłe stosowanie będzie niebezpieczne prawie na 100%, przez agonizm 5ht2b.

Ja zjadłem/sniffąłem/puknąłem/PR w ciągu wieczoru ponad 700mg i co i co? (mój debilizm kiedyś był nieskończony ale potem jakaś znajoma jebnęła z jakimś kolesiem ponad gjeta w nockę... bardzo mądrze)

I wszystko zdrowe. (nawet wątroba (enzymy, i wszystko), mam tylko torbiele ale je miałem od zawsze bo u mnie rodzinne i chorobę Hashimoto - wredne skurwielstwo ale żyje i mam się dobrze)

Podejrzewam, że jeśli rozłożbym taką dawkę na np. 10-30mg dzień po dniu, coś jak terapia SSRI to skończyłoby się z sercem do wymiany/nadciśnieniem płucnym w mniej niż rok. Analogicznie do innych mocnych agonistów 5ht2b. Badania USG serca miałem robione pod właśnie kątem nadciśnienia i nic nie wyszło.

Zobaczymy po latach, to jest RC, tu nie ma pewności tutaj mamy wróżenie z fusów (Structure Activity Relationship) i samodzielne jedzenie/wciąganie. Tylko żeby potem nikt pretensji nie miał. Czasem widzę jak niektórzy głupio postępują, jak Ja czasem głupio postępowałem i czasem nadal postępuje...

Teraz sam nie wiem, możliwe, że dzisiaj będę badał kombo 6-MAPB + 5-MAPB, najpierw 6-MAPB jedzone i po paru godzinach zapodam sniffem 5-MAPB (pewnie z dorzutką oralną 6-MAPB, 5-MAPB pewnie tylko dla nieogaru). Znajomy mój dobry już to zrobił. Stwierdził: Usnąłem na peaku.
A to coś znaczy, musi być dobre. Tylko przed całą posiadówą zebraliśmy kaptopryl, benzodiazepiny (3 różne!) cyproheptadyne (żeby ZS leczyć jakby coś się działo, cypro + benzo to w szpitalach podają na ZS-a). Dopiero takie podejście uznaje za... w sam raz.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1857 / 66 / 80
5-MAPB + MXE - pozostaje działanie euforyczne 5-MAPB na podkładzie lekkiego znieczulenia/zajebania w akcji MXE. Nie ma bodyhighu w stylu ekstazy, lekki nieogar ale stan pro-social

5-MAPB + MXE + 4-MMC - to samo co wyżej tylko do tego euforyczna wyjebka konkretna :finger: Tuż po walnięciu mefa, w sensie że odczuwałem to jakby to była 1-2minuty (wiadomo dylatacja czasu) klasyczny mefowy wystrzał taki że musiałem wstać od stołu i przejść sie po pomieszczeniu. Serotoninowe lekkie rozmycie obrazu + lekka mgła wszędzie + stimsowe tunnel vision.
  • 405 / 26 / 26
1g 5-MAPB rozpuści się dobrze w 10ml wódki?

Fuzja - 909
iVision pisze:
1g 5-MAPB rozpuści się dobrze w 10ml wódki?
Sam sobie odpowiedziałem %-D Rozpuści się idealnie :D

PS. Proszę moda o scalenie.
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 2278 / 276 / 3
Ile dla dziewczyny, która NIGDY nie brała narkotyków? Waży 55,5 kg i nie chcę, żeby miała za mocno. Myślałem o 70 mg. Nie musi poznać pełnego potencjału tej subsancji, będę jej przewodnikiem i chcę, żeby przede wszystkim było bezpiecznie i bez żadnych przykrości.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 49 / / 0
Będzie dobrze. Po takiej dawce było euforycznie, przyjacielsko, a do tego nie robiłem narkomańskich wygibasów. Minusem było, że tylko trochę szybko zeszło, ale późniejsze eksperymenty z mniejszymi ilościami wykazały, że to nie wina ilości, a jakiegoś innego czynnika.
  • 680 / 43 / 0
Ja bym dala 80-90mg oral i byloby git.
Nie wiem czy przejadlam sie benzofuranami, czy ostatnimi czasy przestaly mnie tak robic jak na początku, ale teraz zdecydowanie MDMA > 5mapb, a kiedyś bym powiedziała inaczej...a jadlam max raz na miesiąc przez hm rok? I tak zazwyczaj rzadziej niz co msc.
Wiec pewnie szybko to mapb traci magię... ;)
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 1167 / 13 / 0
Lepiej mniej jak za duzo. Dostanie oczoplasu i sie przestraszy. Potem atak paniki i juz po dobrej pizdzie. Niech sie dziewczyna przyzwyczaja powoli skoro nic jeszcze nie brala.
  • 405 / 26 / 26
Testowałem wczoraj z dziewczyną. Obydwoje już mieliśmy przygody z MDMA i APB, jednakże wrzuciliśmy 100mg na spokojnie.
Dobrze porobiło, czasami czułem lekkie niedojebanie, ale całość fantastyczna. Do MDMA można porównywać, ale trzeba do tego podchodzić jako do różnych substancji, a nie szukać zamiennika.
Przyjemność fizyczna na średnim poziomie, empatia na dość dużym poziomie, lecz rozmownosc trochę mniejsza, aczkolwiek i tak bardzo duża.
Ogólnie świetna substancja, 100mg białego sortu dobrze porobiło.
Na pewno chętnie za jakiś czas powtórzę testy z większa dawką i zobaczę co ta substancja ma do pokazania %-D
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 704 / 5 / 0
Fenetylamina pisze:
Ile dla dziewczyny, która NIGDY nie brała narkotyków? Waży 55,5 kg i nie chcę, żeby miała za mocno. Myślałem o 70 mg. Nie musi poznać pełnego potencjału tej subsancji, będę jej przewodnikiem i chcę, żeby przede wszystkim było bezpiecznie i bez żadnych przykrości.
70mg wzięte ostatnio przez dwie dziewczyny, które w sumie jedynie papalały, ale zero tolerka na wszystko i było bardzo dobrze.
Tylko uważaj, jak substancja się ładuje część osób, z którymi miałem okazję brac 5-mapb, skarżyło się na nudności i kręcenie się w głowie.
Ogólnie takie 5 osoby się trafiły (w tym ja).
3 dostały etizolam, żeby to zbić.
2 (w tym ja) postanowiły fazę przesiedzieć.
I w obu wypadkach po ~10-15 minutach zeszła zła faza i już było tylko pięknie.

Życzę miłej podróży :-D
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
Fenetylamina pisze:
Nie uważasz, że lepiej byłoby zacząć od innej, nie aż tak silnej substancji jak 5-MAPB? Z takim masakratorem to ja bym ogólnie uważał, może mam jakieś uprzedzenia, ale benzofurany wydają mi się dość niebezpieczne.
SESH
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.