Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 845 / 12 / 0
WawaEndrju pisze:
Haribo pisze:
hm. mam, ale to raczej nie przez ćpanie.
gryzę policzki od wewnątrz cały czas
Mój dentysta mówi, że to w chuj niebezpieczne.
Dlaczego?
  • 3955 / 146 / 0
wlasnie? wiadomo ze zdrowe dla jamy ustnej to nie jest ale zeby zaraz w chuj niebezpieczne?

ja wlasnie czesto automatycznie wargi przygryzam i potem mam takie pogryzione...
  • 402 / / 0
eso pisze:
wlasnie? wiadomo ze zdrowe dla jamy ustnej to nie jest ale zeby zaraz w chuj niebezpieczne?

ja wlasnie czesto automatycznie wargi przygryzam i potem mam takie pogryzione...
Zjadanie siebie samego grozi nowotworem %-D
  • 3362 / 349 / 0
policzki sa wtedy bardziej podatne na infekcje, ktore pozniej moga sie przeneisc w dziasla.
i dunno.
  • 2179 / 30 / 0
gówno tam, ciągłe nagryzanie policzków prowadzi po prostu do zmian w nabłonku, ciągłe ranienie, zbliznowacenia a z tego już blisko do dyskeratoz i w dalszym planie nowotworów. Poza tym ciągłe zaciskanie i zgrzytanie, szczególnie przez sen prowadzi w szybkim tempie do ścierania zębów aż do dosłownego ich zeżarcia ;]
  • 341 / 54 / 0
a ja podgryzałam policzki zanim zaczełam cokolwiek brać i mam masakryczne blizny od wewnatrz... po przygodzie z feta zostały mi dziwne tiki nerwowe mięśni twarzy, po Acodinie lub benzo (sama nie wiem ;/??) zapominam większości prostych słów i moja elokwencja spadla nieco w dół... Kiedys miałam akcje,że chodziłam tylko po czerwonych plytkach chodnikowych lub bialych pasach , pozniej mi to przeszło ;)
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 3248 / 3 / 0
Kometha, albo nazywasz dragi po imieniu albo po opakowaniu. A potem się mówi "dzieci ćpają acodin".
  • 3955 / 146 / 0
no tak w koncu DXM brzmi szlachetniej niz acodin - tabletki na kaszel... %-D
  • 3248 / 3 / 0
Acodinu się nie ćpa, ciężko to zrozumieć, bo media nakręciły dziwne akcje. Wiele narkotyków teraz zakazanych kiedyś było stosowanych w lecznictwie i do tego się ludzie nie mieszają. Czy to wina dekstronautów, że DXM jest łatwo dostępny w aptece i nie trzeba szukać po RC Shopach? W ogóle nie wyobrażam sobie ceny wtedy w RC, ale mniejsza z tym. DXM nie jest tylko w Acodinie, ale co ja was będę uczył, tutaj sami pierdoleni znawcy. Kolega @Up nie zrozumiał co miałem na myśli, ale lepiej powiedzieć "zjadłem kamisa" niż "zjadłem gałkę muszkatołową".
Ostatnio zmieniony 22 października 2010 przez Crytek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 402 / / 0
GCrytek pisze:
"zjadłem kamisa"
Kurwa, ja przeczytałem "zjadłem penisa" do czytując dalej zjadłem gałke, padłem %-D :moody:
Ale ogólnie zgadzam się z GCrytkiem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.