Zablokowany
  • 29 / 1 / 0
Witam! Więc, konkretnie od samego początku:
Room 4m2, planowane 30 roślin Skunk#11 od Dutch Passion, lecz dostałem bardzo "słabą" partię nasion i ostatecznie zostało ich 20, dołożone zostały inne nasiona więc w boxie mam małą rozbieżność wiekową roślin.

Donice 11l - ziemia uniwersalna

Wentylator mieszający + wyciąg z filtrem 290m3

Karmie je obecnie Terra Vega, na stanie również: Terra Flo, PK 13/14 i boost.

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

Uzupełniać będę fotorelacje samymi zdjęciami i będę odpowiadał na pytanie, dla bardzo 'ciekawskich' i ewentualnie zainteresowanych napiszę że znajdziecie moją fotorelację na innym polskim forum. Pozdrawiam!
  • 42 / / 0
Serce rośnie patrząc na ten gąszcz.
  • 1195 / 223 / 32
fakt, ładnie to wygląda. nic im nie brakuje? jakieś żółte liście tam widać...
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 40 / 1 / 0
Jakieś małe te doniczki. Przesadzasz potem to wszystko?
Jestem mistrzem w pierdoleniu.

Gdybym był taki brzydki to byłbym nawet przystojny.

Każdy post dzieli duszę w pół.
  • 29 / / 0
11 litów ziemi pod automat spokojnie wystarczy. ;-)
  • 38 / / 0
pieknie to wyglada, oby byly wielkie D:
  • 827 / 33 / 0
Zajebiście to wygląda, 'mały'' indor hehe to powiedział ja dekadan hodowca na spoczynku miedzy innymi takich krzunów
ps te żółte liście to czasem nie z przelania?
[ external image ]
[ external image ]

A mój temat poniżej Twojego, pozdro hodowco niech thc będzie z Tobą :-D :-D
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1891 / 425 / 4
jaki dajesz podkład pod to ...
i na jakich witaminkach to jedzie?

ZAMYKAM. Jak autor będzie chciał wznowić, niech da znać. - hip
DXM
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.