Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Od 1 roku przyjmuje DMT przez wapowanie. Ostatnio zupełnie przez przypadek zmieszałem bardzo małe dawki DMT z PG/VG i śladowe ilości nikotyny + jakiś aromat (smak). Tak na moje oko, DMT miało może z 5-10% mocy tego co zawsze przyjmowałem i miałem przebicia. Zauważyłem że przy tak małej dawce, bardzo dobrze się czuję, jako że medytuję od wielu lat, to ten stan z małymi dawkami DMT porównałbym do takiej głębszej medytacji, do tego zaczeły spływać do mnie (chyba bym to nazwał telepatycznie) bardzo ciekawe informacje, sny zaczeły mi sie przypominać których nie mogłem zapamietać (od lat prowadzę dziennik snów). Duzo by gadać, ale generalnie bardzo fajny stan i chciałem sie zapytać czy ktoś tak jeszcze robi? I czy może podzielić się swoimi wrażeniami..... może nie jest to mikrodawfkowanie ale dawkowanie mniejszych dawek....
  • 33 / 3 / 0
Podobne doświadczenia mam z małymi dawkami dmt, nie było to przyjęte w taki sposób że zawartość dmt w cartridgu była niska, lecz po przyjęciu tylko 1 niewielkiej chmury z czystego dmt, pojawiło się w głowie sporo informacji a do tego poprawiony nastrój na wiele dni oraz również sny stały się bardziej realistyczne oraz byłem w stanie je lepiej zapamiętać.
  • 2126 / 274 / 0
Te informacje, to propozycja myślenia. Trzeba je sprawdzać, albo dosłownie weryfikować, albo sprawdzać czy są pożyteczne
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.