Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Nawet małą ilość można dorzucić do czegoś innego i będzie ok.
Maki z płatkami innymi niż białe: P360, Belosemenny, Bulharsky slepak, Prochazkuv II, Pap. somn. albiflora, Diospegi elit, Soproni tef, N1235, N1242, Papaver 3, Papaver 8, Jugoslavsky, Albin, Korneuburger weisser, Rosemarie, Bez nazvu/ozimy, Florian, Kosmosz, Zeno, HUNZAL-10/59, Rusky obri, Agat, Aristo, Ametiszt
Maki o większym podobieństwie: Rusky obri, Bulharsky slepak, Soproni tef, austriacki Papaver 3 i Papaver 8, Belosemenny, Albin, HUNZAL-10/59
Mało jest maków o takich płatkach. Najbliżej kolorystycznie mu do Ruskiego obri.
Ruski obri
CHEMICAL
038 Capsule - morphine content 3 - low 0.25-0.50%
Jednak kształt makówki niezbyt pasuje.
https://grinczech.vurv.cz/gringlobal/vi ... yid=406377
https://grinczech.vurv.cz/gringlobal/ac ... x?id=64849
Nie udało Ci się wkleić zdjęcia. Zeby dodać załącznik zdjęcie musi być 'lekkie' i mieć odpowiednie wymiary. Lepiej wrzuć na portal typu imgur albo zapodaj i dodaj linka.
Co do ilości opium to jest to jak najbardziej normalne. Ciężko i długo się to zbiera. Zwłaszcza z maków już zerwanych.
Trzy, co to znaczy tolerka na 80 mg? Po takiej dawce masz fazę? Czy żadnej fazy i tylko czujesz się normalnie? Ile walisz w ciągu takie dawki? Przy Twojej tolerce to gdzieś opium z kilkunastu maków iv powinno robić. Albo zupa z ok 50 makówek. Mniej więcej. Zależy jaki mak, jak zbierasz i obrabiasz to opium itd.
Jak podajesz dozylnie to powinno byc suche. Cos jak kakao albo takie jakby kamyczki.
Tolerka - od 9 mc na zmianę bupra - majka, gdyż do majki mam dostęp nieregularny. Zwykle 2 tyg na majce, dawki od 60 do 100 mg na strzał robią ok, potem bupra od 16 mg na strzał na zaleczenie i przetrwanie ok. miesiąć, ostatnia dawka 2 mg, potem tydzień odstawki i znów majka od 60 - 100 i tak w kółko. Obecnie 2 tyg temu skończyłam majkę, potem bupra i od 4 dni nic. No i ten mak - zero efektu. opium - też nic nie poczułam, ale pewnie za mało, tylko zaniepokoił mnie ból żyły - to normalne? Ja podaję w dłoń zwykle, więc bolało mnie głownie w okolicach zgięcia łokcia...
Ja wlasnie tez pare dni temu mialem taką dziwną akcję. Dozbieralem 40 peoniowek malych-srednich, ugotowalem jak zawsze i...zero goryczy.
Gdzie poprzednie 60 makow (ci prawda wiekszych) dalo gorzki wywar. Z tego samego ogródka! Maki niby identyczne. Zupelnie nie wiem o co chodzi. Pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo. Po tych 60 co pilem ostatnio mialem wyrazną mocną fazę. A po tych 40 zero, zupelnie nic.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem