Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 468 / 67 / 0
UAGA UAGA
Oryginalny makfinder zaczął działać. Projekt więc zawieszony.
Strona dalej będzie działać, jak ktoś chce to korzystajta.
Uwaga! Użytkownik NahoyCito jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 36 / 0
Gdybyście potrzebowali pomocy natury administracji db, jakiegoś backendowego supportu czy fronta-cssowca, chętnie służę pomocą.
Zajebiscie ze jest inicjatywa.
Edit: a, to na 2 stronie jeden post jeszcze jest. No to nie ważne.
  • 211 / 4 / 0
Mogę prosić kogoś o podesłania mi hasła to makfindera?
Uwaga! Użytkownik 7cGUx7b6R8dn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 228 / 53 / 0
I ja bym poprosila o haselko.
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
  • 468 / 67 / 0
Ja, natomiast, poprosiłbym o uważne przeczytanie pierwszego posta. O hasła zgłaszamy się w wiadomości prywatnej.
Uwaga! Użytkownik NahoyCito jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Poprosiłbym o hasło, testowałem sporo pomniejszych marek.
  • 1744 / 580 / 0
byniu kurwa już testowałem chyba z 7 różnych, pisałem w obu tematach o nich, daj to hasło na PW
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 468 / 67 / 0
mak finder v2 is dead.

Wstawiajcie na oryginalnego makfindera bo już działa
  • 24 / 1 / 0
Hej,

Nie było mnie tu od.. no dawna. Oryginalne konto "TRD" miałem tu ok 600 postów.

W obecnej dobie represji inwigilacji i ogólnej nieufności nie spodziewam się wiele.

Ale bardzo chciałbym dostać to hasło. Nic tu kurwa nie ma, co kiedyś było dobre.

Dzięki, trzymajcie się ciepło.
  • 537 / 35 / 0
Hej, jakaś dobra dusza poratuje hasłem, sporo się udzielałem, można sprawdzić
Zablokowany
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).