Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 438 / 66 / 0
UAGA UAGA
Oryginalny makfinder zaczął działać. Projekt więc zawieszony.
Strona dalej będzie działać, jak ktoś chce to korzystajta.
  • 84 / 36 / 0
Gdybyście potrzebowali pomocy natury administracji db, jakiegoś backendowego supportu czy fronta-cssowca, chętnie służę pomocą.
Zajebiscie ze jest inicjatywa.
Edit: a, to na 2 stronie jeden post jeszcze jest. No to nie ważne.
  • 211 / 4 / 0
Mogę prosić kogoś o podesłania mi hasła to makfindera?
Uwaga! Użytkownik 7cGUx7b6R8dn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 221 / 50 / 0
I ja bym poprosila o haselko.
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
  • 438 / 66 / 0
Ja, natomiast, poprosiłbym o uważne przeczytanie pierwszego posta. O hasła zgłaszamy się w wiadomości prywatnej.
  • 2 / / 0
Poprosiłbym o hasło, testowałem sporo pomniejszych marek.
  • 1514 / 529 / 0
byniu kurwa już testowałem chyba z 7 różnych, pisałem w obu tematach o nich, daj to hasło na PW
  • 438 / 66 / 0
mak finder v2 is dead.

Wstawiajcie na oryginalnego makfindera bo już działa
  • 24 / 1 / 0
Hej,

Nie było mnie tu od.. no dawna. Oryginalne konto "TRD" miałem tu ok 600 postów.

W obecnej dobie represji inwigilacji i ogólnej nieufności nie spodziewam się wiele.

Ale bardzo chciałbym dostać to hasło. Nic tu kurwa nie ma, co kiedyś było dobre.

Dzięki, trzymajcie się ciepło.
  • 537 / 35 / 0
Hej, jakaś dobra dusza poratuje hasłem, sporo się udzielałem, można sprawdzić
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).