Magiczny Ogród - Wątek ogólny
Moderatorzy: Wszyscy moderatorzy, Magiczny Ogród
Czy istnieje coś takiego np na poprawę humoru? Mam na myśli że jak to się czasem wypije 2 - 3 piwa to inny lepszy nastrój jest itp.
Lecz zależy mi na tym aby nie otępiało czy coś, tzn aby można było normalnie też dalej prowadzić samochód itp.
Powstają podobne tematy poruszające podobne zagadnienia - piszcie tutaj. Wątek do luźnych dyskusji o MO, Etnobotanice itp.
Polecam również;
Enteogen - knajpę psychodelików z MO
Ogólny psychodeliczny dla MO i AU
mr_b
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Konopie medyczne w postaci doustnej? W polskich aptekach ich wykonanie jest niemożliwe…
Polskie apteki obecnie wydają konopie medyczne wyłącznie w postaci suszu, który pacjenci „zażywają” w formie waporyzacji lub palenia. Ich przetwarzanie w aptekach, w sposób umożliwiający przyjęcie doustne, jest z wielu powodów niemożliwe lub nieopłacalne. Problemy aptek w tym zakresie opisuje Konsultant Krajowy w dziedzinie farmacji aptecznej, dr n. farm. Bożena Grimling."My, dzieci z Dworca ZOO". Amazon stworzy serial oparty o książkowy bestseller Christiane F.
NENT Group poinformował o produkcji serialu opartego o bestsellerową autobiografię Christiane F., "My, dzieci z dworca ZOO". Kiedy możemy spodziewać się premiery?– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
High, how are you?
prez pisze:Jakbyś miał jeszcze wątpliwości, to potwierdzam post wyżej (może prócz Selecty, mi nie podchodziła), chyba że miałbyś możliwość kupna Laranjeras - nie wyobrażam sobie picia innej yerby ;-) Mocna i świetnie smakuje. Bo w gruncie rzeczy każda mocniejsza powinna Cię zadowolić (a może nawet i słabsza), ale niekoniecznie będzie smakować..a czy to mozna kupic w normalnym sklepie czy tylko przez neta?
Na czacie siedzi 1952 uczestników Wejdź na czata