Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 57 / 4 / 0
@ up pierdolisz
Żadne kanna ever nie stało nawet obok mj
Pod żadnym względem
Uwaga! Użytkownik FarmieExpa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 310 / 5 / 0
28 marca 2017FarmieExpa pisze:
@ up pierdolisz
Żadne kanna ever nie stało nawet obok mj
Pod żadnym względem
Ta a próbowałeś Jwh-018 albo jwh-081 ? bo zaufaj mi jeśli chodzi o kanna to znam sie całkiem dobrze :rolleyes: (choć trochę mniej mnie interesują od kiedy wyszedłem z uzależnienia od am-2201)
  • 5774 / 1181 / 43
I nie ma takiego kannabinoidu jak mj.
Jeśli już to thc.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3536 / 577 / 1
Stare spajsy (chyba właśnie jwh 18?) były spoko.
Lufa, pamiętasz jak jaraliśmy firmówkę euforii?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 3215 / 416 / 0
a co to kurwa jakiś wątek sentymentalno wspominkowy ?
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.