Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 10 / / 0
Witam panowie jak sytuacja wygląda w Świętokrzyskim?
  • 4 / 1 / 0
Czy ktoś wie czy w okolicy Wrocławia lub całego dolnego Śląska coś ruszyło?
https://hyperreal_upp
  • 39 / 3 / 0
Podlasie wczoraj ok 40szt. Znalazłem wczoraj łąkę ale nie miałem torebki przy sobie więc wróciłem dzisiaj. Niestety przez dzień grzybki powysychały przez co ciężko je było dostrzec. Część grzybków, które widziałem wczoraj dziś już nie mogłem znaleźć. Spotkał się ktoś z czymś takim? Pewnie gdybym dzisiaj poszedł na tą samą łąkę to bym nic nie znalazł.

Jest szansa na drugi rzut? Czy tylko raz w sezonie grzybnia wypuszcza owocniki?
  • 31 / 3 / 0
Spróbuj może zjeść kilkanaście sztuk prosto z łąki a wtedy być może ukarzą Ci się w całej swojej Krasie. Miałem takie doświadczenie że trudno było znaleźć ale miałem intencję żeby mi się ukazały. Jakimś sposobem udało mi się znaleźć i zjeść około 20 sztuk prosto z łąki i wtedy okazało się że są wszędzie. Wtedy też było sucho i łyse były białe. To było piękne. Były wszędzie.
  • 3506 / 575 / 1
Sprawdź w horoskopie .

Ja pierdolę.. "intencje ukazania się" mają tutaj gówno do powiedzenia. Ja raz miałem takie intencje żeby mnie przeleciał sukkub ale nie wyszło.
wobec czego intencjonalne intencje odstawiamy do lamusa
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 28 / 19 / 0
Wczoraj
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 28 / 19 / 0
Byłem dziś i i 31 sztuk dużo małych jak popada w weekend to w tym roku sylwester będzie udany.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 10 / / 0
Wszystkie ze zdjecia są dobre? Łysiczka ma mieć bialy kapelusz a podobno te ciemne są złe.
  • 2535 / 594 / 0
Wszystkie są dobre.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 370 / 950
Mazowieckie - nooo, takiego sezonu to nie było u mnie od kilkunastu lat :)

filmik: https://hyperreal.tube/w/pFaHreWttFwZvt2gFRCZnE

Wrzuciłbym foto, ale cosik nie działa.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.