Luzztro - Warszawa
Moderator: Knajpa
Największy przegryw na forum
Przez cztery lata gotowałem DMT w mojej kuchni
Piąty raz z rzędu potrząsnął, po kolei, 32 słoikami, z których każdy wypełniony był skrystalizowanym DMT, wodą i eterem naftowym. Metr obok na kuchence skwierczało pojedyncze jajko. Kiedy obiema rękami mieszał zawartość jednego ze szklanych słojów, opary gazu uciekły spod pokrywy. Willem zamierzał zrobić 25 gramów DMT o wartości 2250 EUR w trakcie jednej sesji...Matka wiozła 5-latkę pod wpływem kokainy i marihuany. Zatrzymali ją antyterroryści
26-latka prowadząc auto, będąc pod wpływem narkotyków, powodowała zagrożenie na drodze S3 w Lubuskim. Obok siedziała jej córka. Niebezpieczny rajd przerwali funkcjonariusze Biura Operacji Antyterrorystycznych, którzy akurat jechali tą trasą.Cannabizzz776i99 pisze:Znajomy twierdzi, że keta była dostępna.grubo to czas uruchomić kontakty w Wawce ;p
PRAWDA

Klub w weekendy zaczął dość często opóźniać godziny otwarcia - teraz jest to bliżej 00:30 - 00:45 niż 00:00.
Druga sprawa - policja przed klubem jak była tak jest. Zarówno w mundurach jak i tajniacy - nie wynoście niczego z klubu , bawcie się w środku - tam jest bezpiecznie ;)
Ze zmian na minus, wydaje mi się, że gramatura morfeusza uległa znaczącemu obniżeniu, a cena pozostała bez zmian. Za to jest to na tyle delikatny produkt, że nie niszczy nosa, a po imprezce da radę pójść spać bez większej zwały.
Muzycznie nadal czołówka W-wy ;)
PRAWDA

Grunt to mieć znajomości i dostęp, których na chwilę obecną mi brak niestety :/
100% ŁDZ jest mefka (ewentualne to 4MEC, ale też zajebiscie) i 100% w Gdyni jest mefka, bo tam mefka jest od zawsze. Jak nie było w ŁDZ to ziomek który mi ogarniał zapierdalał do GDY po mefedron :) Teraz ziomka nie ma i mefki nie ma też :v
Z resztą, nie liczyłbym, że prawdziwy mefedron wpadnie w ręce przypadkowego, anonimowego imprezowicza :) Myślę, że mieszanka legalnych RC jak najbardziej (pchana oczywiście jako mefedron). W końcu wiadomo ile to już czasu bez prawdziwej mewy, a dilerom chodzi tylko o to, żeby kupiec poczuł że klepło :D
Człowiek nie w temacie nie zorientuje się, że to co wali to klefa a nie mefa, bo i tak go wypierdoli z butów :D
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
A takie gadanie, że coś jest tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać - no shit :D
Wiadomo, że wszystko co istnieje jest gdzieś dostępne - weź to tylko znajdź...
i koolejne pytanie z serii "ciekawi mnie" - nad czarna sala jets cos w rodzaju hm, sali konferencyjnej? byl tam ktos kiedys? jak tam wejsc, czy tylko "na zaproszenie"? :)
Albo jesteśmy fajni, albo skuteczni.
---
dawniej to nie ja.
Nie wiedziałem, że można wejść nad czarną ; p A się zastanawiałem często gdzie Ci ludzie wchodzą tymi drzwiami w narożniku...
ostatnio i tak juz tam nie bywam. po dupie klepia, za krok lapia, a jak tylko popchnalem jednego to mnie wyrzucili, Glupi uparlem sie ze wracam bo fajna nuta, przeprosilem, wpuscili mnie, ale kurde, im pozniej tym gorzej: juz okolo 9-10 zaczynalo to wygladac jakby formowali szwadron z jednym celem tylko - by dopadl mnie szeregowiec anal ryan commando i otworzyl wrota mego anusa na gwalt na 5 batow.
Albo jesteśmy fajni, albo skuteczni.
---
dawniej to nie ja.
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata