Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 32 / 2 / 0
@Blaaazeed oglądanie pająków jest super mam kilkanaście fajne zajęcie po kwasie czasem też zakładam maske i oglądam akwarium od środka albo bawię z wężami terrarystyka i kwas fajna zajawa
  • 5 / / 0
Jak z dostępnością na dzień dzisiejszy?
  • 3177 / 888 / 5
To jak zawsze - tu jest, tam nie ma. Jest masa analogów, które można nabyć w internecie i cieszyć się deklarowaną mocą.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 90 / 14 / 0
@Czterokutasofon Albo ciekawie tez karmi się pająki, wrzucasz takiego świerszcza albo karaczana i patrzysz jak się rozpuszcza pod wpływem enzymów trawiennych, specyficzny widok :P
Hahah zakładasz maskę i wkładasz głowę do akwarium? Serio tak robisz? Hahahahah ogólnie widoki pewnie spoko, ale ja nie mógłbym tak zrobić ze względu na to ze akwarium mam koło salonu, a mieszkam z rodzicami, i by się zdziwili jak by spotkali mnie zkwaszonego o 04:00 w masce do nurkowania z głowa w akwarium, hahahaha ciekawe co by sobie pomyśleli(?) %-D
  • 2 / / 0
siemanko, poszukuje wśród warszawskich sprzedawców ostatnio LSD bo sklep z którego znajomy zamawiał został zamknięty o ciężko z czarnego teraz coś mu kupić.. smutno ale żyć trzeba jakoś więc testujemy.
Dzisiaj dostałam wiadomość, od dilera że ma różne moce i tu podał:
LSD alice in wonderland 220
LSD illuminari 240
LSD Calofornia Sunrise 230
LSD anonymous 230

O co chodzi w tych nazwach? Wie ktoś? Koleś tylko jest pośrednikiem wiec nie bardzo potrafił mi to wytłumaczyć.

Btw- Ile płacicie za listek?
Z dark neta kiedyś wychodziło 1200plnow za 100 listkow 200u (czyli 12pln/szt) a w Waw najtaniej na razie 50pln udało sie załatwić, smuteczek..
  • 3177 / 888 / 5
@Cometti
Nazwy wzorów na blotterach. "Baba na rowerze" i te sprawy. Nie mają znaczenia innego niż sentymentalne, bo blotterart kupić może każdy.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 184 / 34 / 0
09 lutego 2021Cometti pisze:
siemanko, ... 1200plnow za 100 listkow 200u ...smuteczek..
Nie wiem, może wypiłem ciut za dużo, może wypaliłem ciut za dużo jak na wtoreczek, ale brzmi mi ten Kometi jak tani funkcjonariusz milicji co szuka użytkowników aby tanio ich zapuszkować. Mam nadzieję, że się mylę.
Uważajcie.
Pozdro.
  • 2 / / 0
10 lutego 2021IssueIbekwe pisze:
Nie wiem, może wypiłem ciut za dużo, może wypaliłem ciut za dużo jak na wtoreczek, ale brzmi mi ten Kometi jak tani funkcjonariusz milicji co szuka użytkowników aby tanio ich zapuszkować. Mam nadzieję, że się mylę.
Uważajcie.
Pozdro.
Spoko, nie szukam tutaj kontaktów aby cokolwiek kupić wiec bądź spokojny.
Coś Ci nie pasuje z ceną 1200zl za 100? Czy p co tu chodzi?

DelicSajko dzieki za odp
  • 2 / / 0
Siema czy wiecie jak bedzie wygladal trip jesli jako jedyny zazyje a reszta bedzie po MDMA etc
  • 6 / 1 / 0
Nie wiemy, to zależy od Ciebie, Twojego doświadczenia z substancją, Twojego podejścia, od tych ludzi, Twoich relacji z nimi, od tego czy coś domieszasz, od miejsca, warunków, pogody, muzyki...

Jeżeli to pierwszy raz, to z mojej strony nie polecam dużego, imprezowego grona
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.