Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 916 / 169 / 0
Po 5 latach nałogowego grzania psychodelików może i warto połączyć ze stimami. Trzeba wiedzieć kiedy i jak, najlepiej na peaku albo chwile po, ale jak pierwsze kwasy to NIE.
kodeina praktycznie zbije trip do zera. Zdecydowanie nie ma sensu.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 125 / 22 / 0
endother moim zdaniem mix psychodelików ze "stimami" (np. LSD i amfetamina) to generalnie hedonistyczna zachcianka i nie polecam tak robić. W moim przypadku amfetamina znacząco spłyciła profil działania LSD i dziwnie się zachowywałem po takim combo.

Inna sprawa to mix psychodelików i empatogenów np. LSD + MDMA :halu: :halu: :mniam: :mniam:
what are we to do with an elf ?
  • 916 / 169 / 0
Dlatego nie polecam, skoro się pyta... ale i tak pewnie pierdolnie wszystko na raz i będzie lekko psychodeliczny speedball. Mam nadzieje ze to nie pierwszy kwas bo go nie zaskoczy.

Ja tam bym brał najpierw kwasa potem na psychodeliczny awter wciągną cały medikinet poprawił dobrym kotem i na koniec gaba.
... a opiaty to na sen.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 151 / 8 / 0
Mam tego typu pytanie, rozmawiałem z paroma ludźmi i mawiają, że kilku typa stwierdzone przypali z mojego miasta (nie wiocha 50 tyś mieszkańców) kilku wylądowało jaką roślinka i tak dalej.
Mógł to być czysty kwas, raczej po kwasie tego typu akcje nie są możliwe?
  • 3141 / 876 / 5
@Aldrej
Nikt ci raczej nie powie, bo nie wiadomo o co chodzi. Spróbuj jeszcze raz.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 978 / 121 / 0
Kwas rewelacyjnie kompnuje się z mocnymi opio. Ciężko opisać słowami jak cudownie jest 😎

Ale brałem tylko raz w życiu, od tamtego tripu 10 lat temu już nigdy żadnych opio. Kwas solo, albo z dysocjantami o niebo lepszy.
  • 3 / 2 / 0
Przygotowuję się do tripa 250 ug + weed na peeku. Kilka tripów już zaliczone, ale paliłem tylko na samym comedownie, żeby wychillować i łatwiej zasnąć.

Jakieś tipy co do weedu na peeku? Lepiej waporek, czy standardowo? ;P
  • 389 / 28 / 0
Lepiej waporyzator bo zapach i smak moga roznie zadzialac na peaku LSD
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witam , od dłuższego czasu planuje wrzucić kwasa , jednak cały czas boje się że dostane ataku paniki lub poprostu mnie to przerośnie , od roku cierpię na nerwice lękową , ale przejde do rzeczy tydzień temu po wzięciu MDMA 100mg (był to moj pierwszy raz) w momencie peak a dostałem ataku lęku , bo przestraszyłem się tego stanu bo mnie przerastał , dlatego chciałbym wiedzieć jaka jest szansa na coś podobnego po kwasie , z góry dzięki! :lsd:
  • 5 / / 0
Pytałem tu jakiś czas temu o możliwość zarzucania kwasa dzień po zjedzeniu emki.

Jeżeli tak jak ja macie jakiekolwiek wątpliwości to przestańcie, kwas działa zajebiście i jest lepiej niż normalnie, bo emka z dnia poprzedniego (oczywiście w małych ilościach a nie jakieś kurwa kapsuły z ilością hurtową) działa w sposób uspokajający (?)

Jestem już jakiś czas po testowaniu i czuję się zajebiście, humor dobry jak nigdy dotąd a przeżycia z tamtej nocy pozostaną ze mną do końca życia.

Kwas ładowaliśmy u mnie w domu z kumplami i początkowo było średnio, bo kwas mocno mnie porobil i nic nie ogarnialem - nawet zwykła wizyta do toalety to była przygoda xd

Po wyjściu kolegów z mojej chaty okazało się że kumpel zostawił bucha, około 20 minut skręcałem wodospad bo ciągłe zapomniałem co robiłem ale było warto, bo po akcji jedyne co widziałem to trójkąty a cały DOM był kolorowy - coś pięknego.. i serio - nie ladujcie kwasa ze znajomymi bo to siupa.

Następnie YouTube, Netflix, HBO i oglądanie wszystkiego przez 8 godzin xd coś pięknego

Skoro było zajebiście, to pewnie dużo z was może pomyśleć, że z rana był dramat - haha, nic bardziej mylnego. Tego dnia obudziłem się o 15 ( bo poszedłem spać o 10 xd) z uśmiechem na gębie po czym spotkałem się nawet ze swoją dziewczyną i było FAN-TA-STY-CZNIE (a nawet po alkoholu takie spotkanie to często dramat, bo kac morderca nie ma serca) Tak dobrego humoru nie miałem od dawna.

Wiadro po kwasie polecam również osobom, które mają problemy w szkole - nie chodzi mi o bycie zjebem, bardziej o brak motywacji - bo takiej motywacji do działania też próżno szukać gdziekolwiek.

Dziwnie się czuję wychwalając dragi pod niebiosa, dlatego pamiętajcie że nie na każdego kwasior zadziała tak samo, uważajcie na siebie pls

:*
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.