Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hej, pogadałem trochę z Grokiem i proponuje mi następujący protokół przed/po aby było gładko, przyjemnie i z fajnym afterglow:

PRZED (60-90 minut)
1. witamina C (1g)
2. T-teanina (400mg)
3. Magnez (400 mg)

PO: (śniadanie kolejnego dnia)
1. 5-HTP (100-150mg)
2. wit B6
3. magnez (400mg)

Co sądzicie o takiej kombinacji? Ma to sens?
  • 3031 / 655 / 0
Jeśli do LSD potrzebujesz supli to lepiej sobie odpuść. Nic nie zapewni Ci, że będzie "gładko i przyjemnie" na poważnych psychodelikach. Robią to co mają zrobić i Twoja próba kierowania tym przez jakieś suple czy leki jedynie wszystko zepsuje. 5-HTP po lizergamidach to jakiś idiotyzm. L-teanina w takiej dawce będzie miała znaczny wpływ na "tripa".

Po prostu zadbaj o nawodnienie i o to, aby organizm nie był wycieńczony czy wygłodzony. Ale przesadne najedzenie się to jeszcze gorszy pomysł.
miłość, trzeźwość, pokora
  • 2978 / 256 / 0
Zamiast supli proponowałbym odstawienie wcześniej ćpania (o ile coś ćpasz) na ok tydzień, może nawet więcej. Później trip przy dobrym set and settings, kolejnego dnia czy tam po tripie trochę pomyśleć i iść spać. Później żadnych prochów przez min 2-3 dni aby nie zepsuć sobie afterglow i móc popracować nad tym, co się przeżyło pod wpływem LSD.
  • 6 / 3 / 0
Magnez przed tripem może się przydać, w moim przypadku zauważalnie zmniejsza bodyload.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.