- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Też nigdy nie miałem tripa bez chociażby jednego buszka, to tak jakby nie możliwe w moim przypadku, i raczej to nie jest kwestia tego ze tak lubię topki tylko kwestia srogiego wjebania w jazzik. Nie odstrasza nawet to że buch może wpędzić w grubego badtripa.
Średnio na trip leci mi łapka palenia, w ciągu 24 h i jest doskonale XD
Czy podbija ? Jeszcze jak !
Czy warto ? To juz kazdy musi zdecydowac ja uwazam , ze nie i pozostane purysta .
Chaos kurwa, przeogromny, coś chciało wyjebac mnie z ciała i zruchać moją dusze, przejebane drgawki rozchodzące się od podstawy kręgosłupa. Muszę popracować nad sobą bo miałem straszne momenty żalu jakby życie straciło sens a jednocześnie jakbym zrozumiał ze ja sam jestem sensem zycia. Dojdę do siebie to opowiem to bardziej w szczegółach bo nie mam pojęcia jak moja psychika wytrzymała coś takiego, nie wiem jak sobie z dalej z tym poradzę bo czuje się trochę zagubiony, podejrzewam ze gdyby nie moje poprzednie doświadczenia z wysokimi dawkami LSD + THC to bym wylądował w psychiatryku. Najbardziej przeraziły mnie te drgawki nie do opanowania które były cyklicznie, raz były raz ich nie było średnio przyjemne ale bez tragedi, czulem jak wydostaje się ciepło z kosci ogonowej. Około 2h trwał ten stan, nigdy nie spędziłem tyle czasu oglądając CEVy. Najtrudniejsze i najbardziej mistyczne doznanie jakiego doświadczyłem w życiu!!! Jeszcze tu wrócę aby bardziej zagłębić temat i ostrzec przed tym miksem, w szczególności jeśli chodzi o THC w formie jedzenia…
Mimo wszystko jestem wdzięczny że nie skończyło się to gorzej, miałem chwile po wyjściu z łóżka ciężki moment(o dziwo zasnąłem bez najmniejszego problemu co z reguły jest niemożliwe po takim locie) ale powoli wracam do siebie, tam gdzie byłem szczęścia nie znalazłem, ale wiele zrozumiałem. Potrzebuje czasu aby odpocząć i połączyć fakty, jeszcze rozwinę się w tym temacie.
Szczerze to w moich odczuciach mocno wprowadzą nieogar na banie, za to przeżywam peek na nowo :D zazwyczaj jest dużo mocniej niż szczyt bez Marii, ale napewno warto spróbować. Ja zawsze po takim miksie czuje się jakby moj karton zwiększył moc 2-3 krotnie. Zawsze kiedy wypalimy trochę zielska zaczynamy miec syntezę mysli i wystrzela nas w zupełnie inne miejsce, mój ostatni trip na kwasie był dokładnie taki sam, tylko kolega wpadl na pomysl, żeby przypalić wiadro a nie blanta, buch buch i rollercoster :P gdy patrzylem się z kumplem na siebie to wybijało nas do innego wymiaru, on siedział na takim potężnym miedzianym tronie ja też, dookoła bylo dużo pomarańczowego koloru, dużo stali i zębatek, a z naszych pleców wyciągała się robotyczna ręka, która zbijała pionę z robotyczną ręką kolegi haha. Aż łezka się w oku kręci :D Raz też miałem okazję zrobić jediflip (150ug kwasa i 2g grzybków) wraz z moją kobietą, która też jest fanką psychodelików, ale na takie połączenie raczej nie polecam wypalać Marii przy peeku bo nie umieliśmy zamienić słowa :D jak dziecko we mgle hehe
Jeszcze co do wątku miksu kwas z grzybami mysle ze lepiej najeść się większej ilości kartonów na jeden trip a na innym tripie same grzyby
Grzybów też dosyć sporo zjadłem największe dawki to 4g mckenaii ale zawsze faza na grzybach byla dla mnie zbyt intensywna pod względem uczuć duchowości ten mistyczny posmak, tylko raz na grzybkach miałem euforię a resztę tripow po prostu dostawałem wpierdol psychiczny i nigdy nie bylo jakos zbyt przyjemnie, ale udręki też nie było (skoro dalej je brałem to jednak coś mnie musiało w nich pociągać haha) :P moją przygodę z grzybami wyhamował solidny badtrip, zdecydowanie najgorsze przeżycie jakie przytrafiło mi sie w życiu i wątpię żeby coś podobnie strasznego mi się jeszcze przytrafi (chyba że kolejny badtrip :p) absolutna paranoja psychoza i strach jakby ktoś przyłożył mi lufe do głowy, byłem wtedy na mieście 11 kilometrów od mojego domu, myślałem że zaraz oszaleje i udałem się w 11 kilometrową podróż na bad tripie do domu haha (gubiłem się w miejscach w których bylem milion razy i duckduckgo mapy uratowały mi Dupe żeby obrać dobry kurs) w przyszłości chciałbym badać działanie tych substancji i konkretnych miksów, może za jakiś czas wrócę do grzybów, ale póki co to nie spieszy mi się :D na celowniku mam meskalinie i chce jej spróbować w niedalekiej przyszłości i poznać tą substancje a potem łączyć kwasa z meskalina zobaczyć jaki będzie efekt, może jeszcze przypalę jakaś Marie jak zawsze :P z fartem mordeczki i smacznych podróży psychodelicznych życzę
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/listrzaskowski.jpg)
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/1a12346x60.jpg)
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki
Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/metaukropol.jpg)
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.