- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
jogurt pisze: Troche szacunku ludzie, bierzecie te psychodeliki, ale po "bani" wracacie do swojej szarej rzeczywistości miliardów marionetek sterowanych jedną dźwignią.
Czuję się rozdarty - z jednej strony stoję po twojej stronie w dyskusji z ctrl+alt+delete, bo jechanie na substancję tylko dlatego, że się jej nie lubi jest niedojrzałe, z drugiej jednak strony nie mam nic przeciwko darciu szmat z disco polo i emokultury. Z Boya George'a też lubię się pośmiać. :)
A może tu właśnie jest różnica - mogę się pośmiać z czegoś i bawią mnie ludzie słuchający/wyznający niektóre rzeczy. Ale nie wchodzę na ich fora wytykać im jacy są śmieszni.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.