najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 41 / / 0
Witam chciał byc coś sie dowiedziec o tej odmianie a mianowcie:
1.Jak to jest z jej jego moca bo jedni mowia że jest elgancji a jedni ze jest słaby, a chciał bym zamowic to od DrChronic'a ale nie wiem czy warto bo troche on kosztuje a chciał bym miec troche tematu juz na wakacje.
2.kiedy wysadza sie go najlepiej na Out a kiedy sciac?
3.ile mozna wyciagnac z jednej roslinki tak mniej wiecej?
Uwaga! Użytkownik DonJuan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
DonJuan pisze:
Witam chciał byc coś sie dowiedziec o tej odmianie a mianowcie]1.[/color]Jak to jest z jej jego moca bo jedni mowia że jest elgancji a jedni ze jest słaby, a chciał bym zamowic to od DrChronic'a ale nie wiem czy warto bo troche on kosztuje a chciał bym miec troche tematu juz na wakacje.
Dostałem nasiona F2 : moc kiepsko. Rośliny całkwicie zapylone.
DonJuan pisze:
2.kiedy wysadza sie go najlepiej na Out a kiedy sciac?
Licz około 10 tygodni od skiełkowania. Nie wsadzałbym out do ziemi przed poczatkiem czerwca.
Rośnie bardzo mały]3.ile mozna wyciagnac z jednej roslinki tak mniej wiecej?
[/quote]

Z zapylonego out prawie NIC.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DonJuan »
Witam a jesli posadził bym w miejscu gdzie nie ma trawy i wcale ich nie zapylal tylko wycia samce to co moc byla by cos ala polka?? a nie ma nigdzie Lowrydera F1??
Uwaga! Użytkownik DonJuan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 120 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: TasteOfHaze »
kurwa "cos ala polka" ehehehe ;( ja pierdole :D
Uwaga! Użytkownik TasteOfHaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 228 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
Joint Doctors Seeds ma F1 (raczej) koszt to okolo 45$ za 10 pestek, u mnie dopiero kielkuja Lowrydery (tyle ze F3) a co do ilosci i mocy mozesz przczytac na http://www.overgrow.com/strainguide/Joi ... /Lowryder/
outdoor jak i indoor, mysle ze 20g z krzaka da rade.
  • 41 / / 0
No wiesz słyszalem ze jest słaba wiec pytam jak słaba w zyciu sadziłem tylko kilka odmian i dlamnie nie byly słabe wiec nie wiem do czego to porownac ;] a 50$ to nie mało wiec pytam czy warto biorac pod uwage ze beda rosły w kupnej ziemi na spocie praktycznie bez hwastow bo koniecznie chcem miec jakies palenie na wakacje moze cos innego doradzicie? indoor nie wchodzi raczej w gre bo bedzie zajety na klony z passion#1. Ale moze sa jakies inne odmiany z autoflo.. napiszcie mi cos dokladniej o jego mocy bede bardzo wdzieczny.
Ps:Sory za tak banalne dla was pytania ale ja jestem "poczatkujacy" w tym co robie i kazda wiadomość dlamnie sie liczy kazdy od czegos zaczynał a ze jest to świerze forum bo stare jak wiadomo wygasło to zabardzo jeszcze wiadomosci na nim nie ma
  • 228 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
moze MasterLow? ustabilizowana (niby) hybryda MasterKusha i LowRydera, odznacza sie autofloweringiem (czyli bedzie wczesna) i moca Kusha, ale jak jest w rzeczywistosci nie wiem bo nie znalazlem zadnego info, jezeli mialbym wybierac to zaryzykowalbym tego MasterLow'a
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DumDum »
Tak dla scislosci Lowryder od JointDoctora to F13 a nie F1 ;)
Uwaga! Użytkownik DumDum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
DumDum pisze:
Tak dla scislosci Lowryder od JointDoctora to F13 a nie F1 ;)
Może być i F16 ;)
Ja nazwalem nasiona F2 bo były 2 pokoleniem po tych z banku: Tu nie oznacza to tego samego co F2 po hybrydzie 2 ras.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 41 / / 0
Napiszecie mi cos wiecej o tej odmianie bo naprawde chciał bym miec swoj temat naa lato a indoor odpada ze wzgledu na zapach :( jezeli zamowil bym z drchronic'a tego lowrydera za 45$ potrzymał z 2 tyg pod hps wysadził go na Out w polowie maja w miejscu bez chwastow (kilka takowych widzialem w tamtym roku posrod malych drzewek,mlodego lasku) w kupnej ziemi wykopal bym doly i nasypal do kazdej po jakies 30kg ziemi i jakiegos kurzaka i nawozil to moglo by cos z tego wyjsc dobrego ?? a tak wogole mogl by mi ktos przyblizyc bardziej moc lowrydera bo jeszcze nieuzyskalem dokladnej odpowiedzi:(
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.