Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1211 / 615 / 0
@baxanonnn ja ogólnie sporo kawy piję na co dzień i nigdy takich akcji nie miałem. Ale fakt, benzo popijam zazwyczaj kawą. No cóż, lorazepam to dość nietypowe benzo, inne od wszystkich których próbowałem i możliwe, że akurat ja mam taki paskudny bodyload. Kij wie.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 179 / 0
Bardzo dobra benzodiazepina. Jak dla mnie ma mocniejsze działanie przeciwlękowe niż alprazolam, lepiej też działa miorelaksacyjnie (jest to odczuwalne nawet w małych dawkach, po 2.5 mg miałem już lekko "pijany" chód).
  • 80 / 11 / 0
Jak zjadłem pierwszy raz 5 mg to miałem halucynacje i srake XD Następne dawki już normalnie działały. Lorazepam jest najlepszy z tych mocnejszych
  • 1211 / 615 / 0
Bardzo dobra jeśli chodzi o zastosowanie lecznicze. Rekreacyjnie wypada niestety blado na tle alpry czy klona.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 906 / 0
Rekreacyjnie w mixie z klonem wypada bardzo dobrze.Obydwie benzodiazepiny super się uzupełniają.
Właśnie nie dawno 2 mg klonazepamu + 1 mg lorazepamu + kawa :*
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 376 / 10 / 0
UJebany pisze:
Rekreacyjnie w mixie z klonem wypada bardzo dobrze.Obydwie benzodiazepiny super się uzupełniają.
Właśnie nie dawno 2 mg klonazepamu + 1 mg lorazepamu + kawa :*
Zamiast 2mg clona dać 6mg, a lorki 7.5mg + yerba mate będzie si?
umieszsięwyluzować bez
narkotyków ?

"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
  • 779 / 45 / 0
To upierdoli zacnie i będzie spoko faza.
  • 8103 / 906 / 0
@subtelnydotykpiekna
Oj bardzo duże dawki, może Ci się urwać film i nie będzie nic z tego pożytecznego. Sugerowałbym 2 mg klona + 1 mg lorazepamu - bezpieczniejsza dawka jak już chcesz mieszać klony i lora.
W wieku lat piętnastu
  • 376 / 10 / 0
Jak się leci kilka lat na 6 mg clona to ta dawka nie rusza wcale.uwierzcie.
Stád pytanie o synergię.
Next time u magika koniecznie zdobyć 2paczki tych różowych cukiereczków.
Thx za porady.
Offtop.
Lepiej grejpfrut czy dxm na zbicie tolerki?
umieszsięwyluzować bez
narkotyków ?

"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
  • 8103 / 906 / 0
DXM
W wieku lat piętnastu
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.