Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 3454 / 1110 / 0
Przytulne benzo, nieuwalające tak jak klonazepam, który w większości przypadków mnie seduje koszmarnie, nogi są jak z ołowiu i mogę się tylko położyć. W tej samej dawce (czyli 2x większej) lor raz, że fajnie wchodzi, a dwa, że aktywizuje i opatucha otuliną zmniejszonego lęku i przyjemnego poczucia ciała. W sumie ćpanie to żadne, ale z braku laku... Lubię ten spokój, dobrze komponuje się z ashwagandhą.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 3649 / 994 / 2
Ostatnie moje spostrzeżenie, że lorafen tak jakby wywołuje odczucie okrycia się miękim, ciepłym kocykiem ;P nie wiem, czy to normalne
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 3454 / 1110 / 0
Tak, milusio relaksuje mięśnie i śpi się po nim przyjemniej niż po klonie/choć gorzej zasypia bo nie uwala aż tak. Ma lepsze wejście niż klon i bardziej "chmurzastą" percepcję.

Jakie dawki stosujesz, Neurobiolog? Trzeba stosunkowo dużo zjeść coby się upodlić odpowiednio, w przeciwieństwie do dawek wyciszających przykre odczucia.
Dawki 5mg wzwyż powinny być ok. Uwaga na amnezję następczą!
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 3649 / 994 / 2
max. 2mg dziennie, teraz na przemian z ALD-52, więc jako tako leczenie idzie
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
  • 108 / 6 / 0
Jak masz niską tolerkę to 2mg chyba za dużo. W sumie zależy od okoliczności. Domyślam się, że ładujesz to rano i wieczór. Dla mnie 2mg naraz tyle że z podkładem klorazepatu to była już na tyle wyraźna forma że mógłbym to uznać już lekkim poćpaniem. Tak jak pierwszy styk, z benzo to było rzucenie 1mg lorka bez tolerki na gaba, bo alko nie piłem i działało. Lorafen tolerancyjnie dosyć szybko winduje w górę jeśli chodzi o wyraźne odczucia, ale jako takie tło będzie działać spoko przez miecha na tej samej dawce. Odstawka też nie jest jakaś trudna co do medycznych dawek.
Uwaga! Użytkownik Nupidron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3649 / 994 / 2
ja biorę na raz 2 lorafeny, nie pierdole sie w rozdrabianie, bo jak nam juz się leczyc (ćpać) czymś przyjemnym, to niech będzie max.2 z rana jak czuje, że dzień będzie wyzwaniem, potem nie dorzucam. nastepnego dnia niekoniecznie potrzeba mi brac, co jakis czas ALD-52 to pozwala ba kilka dni złapać dech (chociaz nie zawsze).
  • 546 / 13 / 0
jest jakas roznica miedzy naszym Lorafem a niemieckim Tavorem? z tego co pamietam to lorek jest w takiej tabletce kuleczce i juz 2,5 mg ta mnie fajnie dzialalo- teraz mam ten niemiecki- tabletki miekkie jak papier toaletowy i musialem 2 wziasc zeby cos poczuc- plus w porownaniu do klona czy rolek- nie usypia !
  • 26 / 1 / 0
Po niwudanym strzalezrelanium poszedlem w lorafen. Swietne benzo, dobrze mi sie egzystuje i czuje. Blister2.5mg poszedm w 3dni, miedzy tym 600 kody. Trzeba kolowac nowy. Polecam
Uwaga! Użytkownik lekkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 45 / 0
06 maja 2017neurobiolog pisze:
Ostatnie moje spostrzeżenie, że lorafen tak jakby wywołuje odczucie okrycia się miękim, ciepłym kocykiem ;P nie wiem, czy to normalne
Na mnie tak działał Akineton. Czułem się ugrzany i nic tylko w kocyk się owinąć.
  • 192 / 15 / 0
spożyte wczoraj (nie na raz dokładałam po 2/4. 5 tabsów/ opakowanko 2.5mg 25tab (bez alko, nie lubie alko ;]
spowolne ruchy, się chwiałam ale dało się wszystko ogarnąć. Wszystko pamiętań :nuts: zjadlam 6mg alry do tego mixu
do tygodnia biorę moklobemid 600mg/dobe
Uwaga! Użytkownik semartvykh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.