Kava man pisze: dziala stosunkowo krótko jednak troche dlużej niż oksazepam ale troche krucej niz alpra relki a szczegolnie klony.
@Gargamel na dniach zacznę szamać lorafeny to się wypowiem jak tam w ciągu sytuacja wygląda
Polecane dla schizotyków, paranoików, samobójców. Na OZ wszyscy prócz mnie to łykali, ze względu na specyfikę mojego przypadku. Miałem swoje smakołyki.
Chwale się- poradziłem sobie sam. Jest rewelacyjnie. Życie bez benzo nabrało smaku.
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
@Kubeusz, pytales gdzies czy potrzebuje az 10mg. Jednorazowo nie, ale to pasuje brac w dwoch dawkach, bo okres poltrwania to ok.10-20 godzin. Czyli rano 5mg i poznym popoludniem/wieczorem kolejne 5mg. Suma sumarum 10mg/dobe wyjdzie.
Btw. wiem, ze duzo osob mieszalo klona z lorafenem, a oto co pisza na mp w interakcjach lorafenu:
W przypadku równoległego stosowania lorazepamu i klonazepamu opisywano znaczną sedację, ślinotok, ataksję i zgon.
Wiedzieliscie o tym?
Gargamel pisze: Bede mial 2-3 paczki na tygodniu to dam znac jak lora ma sie w porownaniu do klona.
Btw. wiem, ze duzo osob mieszalo klona z lorafenem, a oto co pisza na mp w interakcjach lorafenu:
W przypadku równoległego stosowania lorazepamu i klonazepamu opisywano znaczną sedację, ślinotok, ataksję i zgon.
Wiedzieliscie o tym?
A tak poza tym lorazepam to szatan, dla mnie najbardziej zdradliwe benzo odnosnie dojadania, wygladam po nim na najebanego nawet przy tolerce i w ciagu (oczywiscie zalezy tez od dawki), desynchronizacja oczu-jedna gałka w jedną, druga w inną stronę, powieki tez, jedna opada, druga sie trzyma :D bełkot jak po żadnym innym benzo.
Bierz klony Gargamelu, tańsze, dłużej działają, co w ciagu ma znaczenie. Ale ogólnie mocna benzo. Znam osoby, które przedkładają lorafen nad kazdą inną benzodiazepinę.
Wspominales tez o porównaniu do alpra-alprazolam to słaba kupa przy lorazepamie.
Takie jest moje zdanie o lorku, spróbujesz-zobaczysz sam.
Teraz pojem go troche bez zadnych kombinacji to moze nabiorę obiektywnego zdania na temat tego lekarstwa
pozdr.
Edit: poszlo lacznie do tej pory 20mg lorazepamu i 2mg klonazepamu. Lepiej niz z samym klonem, ale rewelacji nie ma. Klony gora ;] .
Naprawdę przy dłuższej przygodzie z bdz clonazepam zdobywa najwięcej punktów.
Ps a kiedyś tak mnie robił, że obraz mi się rozmazywał po 3,4 jedynkach.
Ps 2 Może Ty Gargus mógłbyś odpowiedzieć na moje pytania w dziale antydepresanty?? sory za ot.
Ps nie żal Ci że tyle kasy pofrunęło?? czy podchodzisz na wesoło do tego?? teraz już pewnie tak, ale jak to zobaczyłeś rano to chyba nie było Ci do śmiechu ? :)
A i najwazniejsze -ten chuj Lora to pierwsze benzo, ktore wywolalo u mnie amnezje totalna. Nic ale to kurwa nic od godzinay 9 rano do 23 nie pamietam, mimo opowiesci, kupionych rzeczy, wyciagu z konta. Ani sekundy w nawet minimalnym fleszu sobie nie moge przypomniec. Po duzo afobamu+ duzo alko mialem powazne luki w pamieci typu skad to sie tu wzielo, czemu mam obdrapane lokcie, dlaczego spie w wannie normalnie nakryty koldra ale po opowiesciach i spokojnej dlugotrwalej analizie wiekszosc rzeczy sobie przypominalem. A tutaj zupelnie nic po dzis dzien nie potrafie na temat tego co sie dzialo powiedziec. Pewnie jakbym kogos zamordowal, a pozniej by mi robili przesluchanie na wariografie to wyszlo by, ze mowie najszczersza prawde, ze to nie ja. To tak ku przestrodze.
Aha i jeszcze jedna rzecz mnie tak offtopic zastanawia. Jak zajebiscie skomplkowana maszyna musi byc nasz mozg, ze teraz nie pamietam totalnie nic, a kurwa pin do tej jebanej karty, ktora placilem i wyplacalem kase prawie 20 razy pamietalem bezblednie wtedy, a wnioskuje po tym ze bym ja poprostu zablokowal wklepujac 3 razy zly.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cannabe-a.jpg)
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?
W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/trafiloimsie.jpg)
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną
Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/10_lat_dla_producenta.jpg)
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok
Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.