Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 108 / 6 / 0
1 mg po 3 miesięcznej przerwie od ostatniego listka. Wrzucone wraz z klorazepatem zadziałało milusio, totalnie rozluźniony przyjemnie się stuka w laptopa tak bezproblemowo obmyślam plan jutrzejszej jazdy opio-benzo w ramach uro ziomka ;) Chęć na dorzutke jest, ale zdrowy rozsądek wygrywa. To mi styknie i jak się położę to fajnie zasnę. Jutro ma być grubiej tzn już dziś ;P Dobrej nocy ;)
Uwaga! Użytkownik Nupidron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 2 / 0
Dzisiaj dostałem od pani psychiatry lorafen, wczesniej ta sama mi dała bromazepam. Pani psych powiedziała że skoro wyszamałem całe opakowanie borma 3mg w niecałe 3 tygodnie, to prawdopodobnie już jestem uzalezniony i wypisze mi coś lżejszego i do wyboru mi dała lorafen 1mg lub alpra 0,5 mg. Wziąłem z ciekawości lorafen. I teraz pytanie czy lorafen można w jakimś stopniu porównać z przyjemnym działaniem bromazepamu?? bo zastanawiam się czy jest w ogóle sens to wykupywać ;) ?, a muląca faza i obijanie się głową o ściany %-D , mnie nie interesuje :)
  • 361 / 15 / 0
pierwszy raz w życiu wziąłem dziś lorafen, miałem zostawiony na "czarną godzinę". nie mogłem spać, bo trzymała mnie nietypowo stymulacja po małej dawce 4f-mph, po której zwykle w nocy już nie ma śladu i zasypiam bez problemu. po 5 minutach błogie uczucie upierdolenia i uśpiło mnie w jakieś 15 minut. niby nic, ale wstałem jakby nigdy nic - nie jestem upierdolony i mogę pracować w pełni trzeźwo umysłowo (konieczność zapamiętywania nowych informacji). po klonazolamie czy innym flubromazolamie nadal czułbym trochę działanie i ciężko o efektywność myślenia. fajna benzodiazepina
  • 320 / 20 / 0
Lorazepam na imprezę - krótki poradnik:
1. Nie brać ze sobą reszty blistra.
2. Nie brać ze sobą pieniędzy ani karty płatniczej.
3. Nie pić żadnego alko, nawet 1 piwa.
4. Nawet jeśli spełnisz powyższe warunki, to i tak jest duża szansa, że naodpierdalasz manianę.

Dziękuję za uwagę.
Dodam jeszcze, że już 2,5 mg bez tolerki powoduje niezłą amnezję.
TO BOWIEM, CO NIEWIDZIALNE, TO ZNACZY JEGO WIECZNA MOC I BÓSTWO, SĄ WIDZIALNE
OD STWORZENIA ŚWIATA PRZEZ TO, CO STWORZONE, PO TO, ABY ONI BYLI BEZ WYMÓWKI.
Rz 1:20
  • 10 / / 0
Czy ktoś może miał skutki uboczne następnego dnia pod tytułem niekontrolowane napadały płaczu bez większego powodu? Przy dawce 2,5mg. I w sumie dlaczego tak się dzieje.
  • 4807 / 265 / 0
Ja po lorku tak nie miałem. Dlaczego tak się dzieje? Twoje uwarunkowania psychiczne. Ludzie płaczą po niejednym depresancie.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 10 / / 0
Tylko, że miałem to dopiero następnego dnia, po tym jak wziąłem na noc. Teraz już tak nie mam.
  • 560 / 9 / 0
Firefly999 pisze:
Dzisiaj dostałem od pani psychiatry lorafen, wczesniej ta sama mi dała bromazepam. Pani psych powiedziała że skoro wyszamałem całe opakowanie borma 3mg w niecałe 3 tygodnie, to prawdopodobnie już jestem uzalezniony i wypisze mi coś lżejszego i do wyboru mi dała lorafen 1mg lub alpra 0,5 mg. Wziąłem z ciekawości lorafen. I teraz pytanie czy lorafen można w jakimś stopniu porównać z przyjemnym działaniem bromazepamu?? bo zastanawiam się czy jest w ogóle sens to wykupywać ;) ?, a muląca faza i obijanie się głową o ściany %-D , mnie nie interesuje :)
Jesteś uzależniony: dostaniesz alprę, albo lorazepam- żeby wszyscy lekarze tacy "mili" byli. Często spotykałem takich, którzy klorazepatu 5ki nie chcieli wypisać(bydlaki).
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3649 / 994 / 2
Lorazepam jest o tyle dobry, że można go długo stosować, a nagłe przerwanie zażywania kończy się zwykle nagłym atakiem obaw (wszelakich np. o bycie chorym na coś, o jakieś sytuacje traumatyczne), często też najzwyczajniejsza depresja przez 5godz do 2 dni (max 3). Jedyny jego mankament jest taki, że (takie mam wrażenie) powoduje amnezję następczą - a zaznaczam, chodzi o dawki do 3mg/d, nie wiem jak z wątrobą, nie badałem, ale zakładam, że takie niskie dawki z miare sensownym zażywaniem (terapeutycznym na ból świata) raczej nie rozwalają wątroby. Jak zrobię badania to wrzucę na posta.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 560 / 9 / 0
Ja po kilkunastu latach na wszelkiej maści benzo(bez alkoholu), mam wzorcowe wyniki(w tym próby wątrobowe). Byłem diagnozowany w szpitalu, jakieś dwa miesiące temu.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).