Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 88 / 7 / 0
ETF pisze:
Ja sie zastanawiam czy jak brałam klony to takie benzo jak lorafen na mnie zadziała. Bo chcąc nie chcąc tolerancja na klonach wzrasta bardzo szybko, a nie chcę wyjebać kasy tylko po to żeby się porzygać od masy zjedzonych tabletek.
powinno dzialac, lakarz zminenia mi na to jak stwierdza że mam za duza tolerke, wydaje mi sie ze wzrasta tylko na niego jak nie jest przeterminowany
  • 1072 / 122 / 3
Co za benzo pojebane. Zjadłem je i zostawiłem torbę z telefonami na handel i lorazepamem też na centralnym i ktoś zagospodarował. Kurwa cudnie.
  • 2518 / 27 / 0
No cóż Lorazepam ma to do siebie, że działa dość specyficznie, nawet jak na benzodiazepinę. Można mieć ogromną tolerancję na klony, alprę itp, a po zjedzeniu zdawałoby się niewielkiej ilości tej benzodiazepiny nagle urywa nam się film, budzimy się po kilku dniach w jakimś dziwnym miejscu oraz gubimy wartościowe rzeczy. Przy Lorazepamie to codzienność. Zanim więc ktoś postanowi wziąć ten lek w ilości narkotycznej lub co gorsza zapić go alkoholem, to polecam najpierw przeczytać ten wątek od początku i zapoznać się z różnymi historiami związanymi z tym benzo.
  • 1027 / 5 / 0
Myślę że wystarczy pooglądać pare filmików gościa o nicku Liryczny Wandal. One wyjaśnią wszystko na temat działania Lorafenu.;)
  • 1450 / 18 / 0
Jak dla mnie Lorafen ma największe właściwości amnezyjne. A każda ilość zapita zamieszana z niewielką ilością alkoholu kończy się urwanym filmem. Miałem sytuacje gdzie 5mg lorka(tolerancja spora) zapita Redd'sem zakończyła się początkowo bełkotem a następnie zaśnięciem na stojąco.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 187 / 2 / 0
Tak, z pewnością wywołuje silną niepamięć, ale na mnie np. działa świetnie przeciwlękowo (w małych ilościach: 2,5 mg), u mnie znacznie lepiej pod tym względem niż alpra. Rzeczywiście łatwo jest przesadzić, ale można zawsze próbować zminimalizować to ryzyko (np. pod żadnym pozorem nie brać całego blistra ze sobą i najlepiej nie brać też kasy - jeśli się da - żeby jej nie wydać na alkohol w przypadku, gdy siła nieczysta szepce nam do ucha "A jakoś słabo weszło, może by browarkiem doprawić? Albo najlepiej wódeczką, co? :diabolic: ").
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2012 przez yaba, łącznie zmieniany 1 raz.
Żadna z informacji zawartych powyżej, która dotyczy miejsc, osób bądź zdarzeń nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości i jest w całości fikcyjna. Wszelka zbieżność z prawdziwymi miejscami, osobami lub zdarzeniami jest niezamierzona i przypadkowa.
  • 1450 / 18 / 0
Nie mieszaj z alko. Mówię Ci :). Obudzisz się z pustym portfelem i nie wiadomo gdzie. Najlepsze jest to, że po miksie 5mg Lorafenu z 450mg kodeiny, mocną kawą i sporą ilością THC też miałem przerywniki. Gdzieś na forum pisałem, że z 5h pobytu poza domem na tej mieszance pamiętam może 15-20min. Oprócz amnezji zauważyłem też dość spore zaburzenia równowagi, których nie idzie zniwelować.

• 187 / 2 / 0
A czy napisałem gdzieś, że chcę to właśnie zrobić? Przeczytaj jeszcze raz od nawiasu. Tak, niestety doświadczyłem na własnej skórze, co oznacza przesada z lorą i mieszanie z alkoholem, i od tamtego czasu raczej ostrożnie podchodzę do jakiegokolwiek benzo. Co nie oznacza, że zawsze jest źle, najlepiej mieć w miarę ogarniającego towarzysza po prostu. A co do miksów, to bardzo przyjemnie się komponuje ta substancja z UR jeśli się tego nie zepsuje alkoholem.
Żadna z informacji zawartych powyżej, która dotyczy miejsc, osób bądź zdarzeń nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości i jest w całości fikcyjna. Wszelka zbieżność z prawdziwymi miejscami, osobami lub zdarzeniami jest niezamierzona i przypadkowa.
  • 669 / 10 / 0
Lorafen wymaga dużej ostrożności. Kiedyś wróciwszy z alkoholowej libacji nie mogłem zasnąć. Zabrałem 10mg Lorafenu. Ocknąłem się dnia następnego około godziny 12.30. Podniosłem się z ziemi gdzie leżałem a tu nagle zdziwienie i przerażenie - leżałem pod schodami uczelni, otoczony kilkudziesięcioma gapiami, m.in dwóch wykładowców, prodziekan i portier. Na domiar złego, tego dnia miejsce miały na mojej uczelni dni otwarte dla licealistów. Podobno wleciałem do auli, sturlałem się na sam dół. Obficie przy tym kurwująć po czym przywitałem się z panią dr.,, dalej nic nie wiem. To wywarło na mnie tak ogromne wrażenie, że już nigdy lora nie zamierzam ruszać. Na szczęście wytłumaczyłem się dziekanowi, że biorę silne leki psychotropowe a dzień wcześniej wypiłem trochę alkoholu i ot efekt. Masakra.
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 1450 / 18 / 0
A miałeś tolerancję na benzo? Ja to 2,5-5mg lora + 2-3 piwa i mam całkowitą amnezję. A przy 10mg + duża dawka alkoholu to mogłeś dostać depresji oddechowej. Ogólnie przestałem mieszać ten lek z alkoholem.

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przełomowe zmiany w holenderskiej polityce narkotykowej. Legalna marihuana tylko w 10 miastach

Holandia, kraj słynący z liberalnego podejścia do marihuany, wprowadza rewolucyjne zmiany w swoim systemie regulacyjnym. Od kwietnia 2025 roku tylko w 10 wybranych miastach holenderskie coffeeshopy będą mogły oferować swoim klientom wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. Ta fundamentalna zmiana stanowi część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji konopi.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.