Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 325 / 3 / 0
Jak sobie ostro poczyniałem z benzo, to zjadłem raz 25mg :nuts: Nawet film mi się nie urwał. Ogólnie nie polecam...
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 179 / 3 / 0
mi po lorazepamie film sie nigdy nie urwał najwyżej widziałem podwójnie. teraz walę 12,5 i lekko sobie jest plus piwkom i lajcik.
  • 179 / 3 / 0
na mnie z początku lorazepam nie robił żadnego pozytywnego wrażenia tylko widziałem podwójnie. teraz gdy klony nie wpędzają już w ten cug(bo nie wiem ile bym musiał ich już jeść 24 mg dziennie może) trochę ala amfetaminowy. coś w lorazepamie mi się spodobało . zobaczymy co dalej. ostatnio po 5 mg i piwku bardzo fajnie.
  • 325 / 3 / 0
Ma Lorafen to do siebie, że przy dużej tolerancji działa o niebo lepiej, niż na początku. Kiedyś, jak już wcześniej pisałem, tylko urwany film i senność. Teraz, tak po 10-15mg i małej ilości alko jest całkiem ciekawie. :gun:
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 11 / 0
Lorafen doskonale komponuje się z alko - jak przy alpra czy broma czuć tą synergiczną euforię. Ale jestem zdziwiony bo ostatnio mnie wywaliło na orbitę po kilkunastu klonach z alko, tak, że wylądowałem 40km od punktu wyjścia, a od wczoraj tak se benżę - poszła paka rolek 5mg, dzisiaj 25mg lorek (a muszę wspomnieć, że moje pierwsze mocne benzo to było 7,5 rolki i Kabodża w głowie), chciałem jeszcze klony kupić, ale usilnie latałem za transteckiem i nie mieli nidzie, a na dalsze latanie nie było czasu...
  • 2518 / 27 / 0
Kurwa, czy to jest wątek o Lorazepamie, czy może o jakimś ochronnym leku na wątrobę?

Co do Lorek, to jak już wielokrotnie pisałem, najgorsze benzo dostępne obecnie na rynku, krzywe akcje po lorafenie to moja specjalność. Potrafię opierdolić 30mg klona, wypić kilka piw i o dziwo wiem gdzie bylem, co robiłem. A po lorazepamie już 7,5mg + niewielka ilość alko powoduje u mnie totalną amnezję.
  • 420 / 2 / 0
Dzielnicowy nie nazwalbym lorafenu najgorszym benzo dostepnym na rynku, po prostu nie mozna pic do niego alkoholu bo wtedy zaczyna dzialac troche jak zolpidem, zerwany film, odpierdalanie glupot itp, tez sporo o tym wiem. Sam w sobie co prawda do codziennego funkcjonowania na nim sie nie nadaje, jak apra czy klon, ale do zarzucenia wieczorem celem zajebania sie i szybkiego pojscia spac daje rade. I jeszcze taka ciekawostka - po kazdym benzo oprocz lora i jego bliskiej pochodnej lormetazepamie wlacza mi sie gastro, natomiast po 2.5-5 mg lorafenu czy noctoferu nie moge nawet myslec o jedzeniu, mam lekkie mdlosci i niewiele jem nawet na drugi dzien.
  • 2518 / 27 / 0
Mi akurat zazwyczaj zdarza się pić do benzodiazepin, dlatego nie przepadam za lorafenem, bo potem odpierdalam i nic nie pamiętam. Lormetazepamu nie brałem, więc się nie wypowiadam, ale słyszałem że to przyjemniejsza i bezpieczniejsza koleżanka lorazepamu. Chętnie bym spróbował, ale lekarze niechętnie ją przepisują i do tego ta cena :-/
  • 420 / 2 / 0
Lormetazepam rzeczywiscie o wiele przyjemniejszy, ale rowniez bardzo malo popularny, nawet psychiatrzy na haslo noctofer zagladaja do swoich ksiazek ze spisem lekow a w aptekach rzadko kiedy bywa. Mi rodzinny od czasu do czasu przepisze nie wiedzac chyba co to wlasciwie jest, bo prosbe o noctofer wplatam miedzy inne. Sorry za ot, chociaz chyba niewielki bo lora i lormetazepam to bliskie krewne ;)
  • 1047 / 22 / 0
Jadl ktos z was lorazepam w postaci pianki? Ja wlasnie opierdalam takie smiechowe pianki, slodziutkie niczym wata cukrowa, rozpuszczaja sie w niecala sekunde. Mimo wszystko, niestety, lorazepam jak zawsze dziala na mnie za mocno usypiajaco, co w codziennych sytuacjach mi nie odpowiada. Ale na ciezkie zwal i psychozy jak znalazl.

Pianka
Pianka
Pianka
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.