Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 5395 / 964 / 0
@Grzejnik800 zdaje sobie sprawę dlatego z benzo się znam już 11lat jakieś i nigdy się nie wjebalem bo nigdy nie brałem dłużej niz max 5dni, napisałem że żonglowałem tym wszystkim i bywało różnie, np był jeden dzień mix prega+alko później dwa dni jakiś Lorek, później solo prega dwa dni itd taka próba cheatowania żeby się w nic nie wjebac a i tak nie jest zbyt przyjemnie. Czekam na dostawę pregi bo po niej miałem tylko raz skręta myślę że podobnego do benzo, lało mi się z dupy i nie wiedziałem co się dzieje jak odstawilem 600mg po pół roku cold turkey. Ale to było dawno, teraz już mogę po miesiącach ciągu pregi przestać i mam tylko depresję i brak ochoty na cokolwiek nawet żeby wstać i iść się wylać. To mały koszt i już nawet nie skręt jak dla mnie bo zmusic się możesz do wszystkiego kwestia tylko tego że się nic nie chce. Od benzo i alko planuje dłuższą przerwę.

Najgorzej jak noc przychodzi, wczoraj mnie dojechały takie myśli chujowe, ciężko zasnąć mimo kwety i mam koszmary senne..

scalanko - lady

@ladyinnaightmares proszę o scalenie.

2x2,5mg lorka na kaca po wczorajszym ordynarnym chlaniu, już przywykłem że budzę się z niepokojem i lękiem wolnoplynacym, nr 2 po alprze do eliminowania takich nieprzyjemnych stanów zajebisty feeling rozluźnienie ogólne psychofizyczne, polubiłem bardzo to benzo jest już stałym elementem mojej apteczki.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.