Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1106 / 221 / 0
Na mnie alpra ledwo co działa, albo właśnie bardzo krótko, a lorek dla mnie jedno z dwóch najlepiej działających benzo usypiająco, mimo że rekreacyjnie nawet z 10mg mnie nie rusza od dawna, a 2,5mg czy nawet mniej i praktycznie nic mnie tak nie usypia.
  • 2803 / 361 / 0
@hammerzeit dzięki w takim bądź razie będę musiał wybrać się po recke na lorka i spróbuję czy uda mi się spać po nim
  • 1 / / 0
Chciałabym zapytać czy jest tutaj ktoś kto miał do czynienia z lorazepamem w postaci leku "Lorazepam HF" z firmy Hemofarm? Tabletki 2,5 mg. Lek pochodzi bodajże z Serbii. Do tej pory zawsze kupowałam w aptece Lorafen, ale teraz mam możliwość mieć dostęp właśnie do tego serbskiego lorazepamu, ale trochę się obawiam bo to jednak nie z apteki, a przynajmniej na pewno nie z polskiej. Ktoś to bierze i może potwierdzić że działanie jest takie jak powinno?
  • 611 / 186 / 0
@agatdw cześć, tak ja miałem kilka lat temu do czynienia z tą wersją lorazepamu. Były to takie większe, niebieskawe, płaskie tabelki (nie draże, jak nasz lorafen), z podziałką na środku, pakowane w blistry po 10 szt. W smaku były fajne, takie jakby „znieczulające”? Trudno to opisać, był taki „neutralny” lorkowy posmak jak tych naszych ale jakby wzmocniony. Działy jak trzeba, miałem wersję 2,5 mg i podziałka na środku się przydawała. Powiem szczerze, że chyba nawet bardziej mi smakowały, niż nasze lorafeny, pewnie wkręta ale działanie czułem fajniej no i rozpuszczają się pod językiem, więc jeśli to legitne leki to jak najbardziej można liczyć na działanie lorazepamu.
  • 2803 / 361 / 0
Ja zażywam lorafen od kilkalu dni i o dziwio coś śpię po nim nie ma wybudzeń w nocy a jak sie zdarzy to nie ma problemu z zaśnięciem.. co ciekawsze po wzięciu swojej dawki 2,5-5mg czy to na raz czy na raty 2,5 i po 1h 2,5 mg . Po jednyn 2,5 mg po jakiejs godzince czuję coś w rodzaju wejscia :) robi mi się tak miękko jakbym leżał w Mega miekkim kocu no i w głowie tak dziwnie jest ale przyjemnie mega :) także jestem jak narazie milo zaskoczony
  • 12 / 1 / 0
Opierdolilem w tamtym tygodniu 2 blistry 2.5 mg, podziałało jako tako
Odpierdalam drugi blister od wczoraj rana, zostalo może z 4-5 tabsów. Nie klepie nic, a nic. Jaka może być tego przyczyczyna ? Tolerancja?
Dodam ze kiedyś 1.5 tabsy rezało ładnie.
  • 554 / 138 / 0
Oczywiście, że tolerancja.
  • 12 / 1 / 0
Tolerancja tylko na lorazepam czy na wszytkie benzo?
  • 4894 / 853 / 0
Na wszystkie benzo, nie ważne jakie benzo bierzesz tolerancja występuje w każdym przypadku.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 355 / 97 / 0
Bardzo dobry anksjolityk, który zdał egzamin podczas gdy alpra nie była w stanie nic zrobić i jednocześnie najsilniej uzależniające fizycznie, apteczne benzo z jakim miałem do czynienia. W moim przypadku działa głównie przeciwlękowo, dużo słabiej uspokajająco i w ogóle nasennie, z czasem działania max. 3-4 h.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.