Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Bierze ktos lorafen non stop (lub prawie non stop)? Jak wygladaja ciagi na lorafenie i jego odstawianie? Podejrzewam, ze hujowo. Pewnie latwiej go odstawic niz alpra, ale gorzej niz klony. Zamierzam sie przerzucic z klona na lora i chcialbym posluchac waszych opinii co do lora (znaczy tych co jedza go czesto i w ciagach).
  • 82 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kava man »
Lorafen to dobra benzodiazepina bardzo euforyczna prawie tak jak alprozam ma jednak specyficzne dzialanie zawroty glowy i odrealnienie.Nie jadlem tego w ciągach ale jadlem to codzienie przez kilka miesięcy i powiem że lepsze niż klony ale uzależnienie przynajmniej psychiczne jest cięzsze ale nie tak jak od alpra.Jego glówną wadą jest to że dziala stosunkowo krótko jednak troche dlużej niż oksazepam ale troche krucej niz alpra relki a szczegolnie klony.Więc Gargamelu niczym sie niemartw to też silne benzo więc nawet jak masz tolerke to zadziala a i wcale nie jest gorsze od klonow.Jeżeli będzie na ciebie słabo działał to możesz mixowaz z alprozamem bądż klonazepamem można go tagże z dużym powodzeniem mixowac z opitami.Bardzo dobrym mixem jest polączenie lorazepamu z noctoferem lub temazepamem.

Pozdrawiam cie Gargamel OI!!!
trampek
  • 3197 / 385 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Nie lubię Lorafenu. Już to wcześniej pisałem ale napiszę jeszcze raz. Euforyczny jest to fakt ale robi siekę w mózgu w sensie że nie można prosto i jasno myśleć czuje się przyćmiony i jakiś taki rozkojarzony. Nie można się skupić. Do tego dziwne zachwiania równowagi i takie "czucie wszystkiego jak przez gruby koc" nie wiem jak to dokładnie opisać ale średnio fajne uczucie. Po żadnych innych benzo nie miałem takich skutków ubocznych.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 82 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kava man »
Blu powiem ci tak wlaśnie na tym polega to specyficzne dzialanie lorafenu (u mnie zawroty glowy i odrealnienie).
Blu nie martw sie jest wiele innych benzo ktore ci sie spodobają napewno bardziej niż lorafen czy klony Pzdrawiam cie Blu.
trampek
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Kava man pisze:
dziala stosunkowo krótko jednak troche dlużej niż oksazepam ale troche krucej niz alpra relki a szczegolnie klony.

lorazepam działa na pewno dłużej niż alprazolam

@Gargamel na dniach zacznę szamać lorafeny to się wypowiem jak tam w ciągu sytuacja wygląda
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
Mam podobnie. 2,5 mg draż. Lorafenu - takie chujowe, nijakie, słabe. Oddałem paczkę kolesiowi, nie chciało mi się tego jeść. Dawka odpowiednia do ówczesnej tolerancji, nawet większa.
Polecane dla schizotyków, paranoików, samobójców. Na OZ wszyscy prócz mnie to łykali, ze względu na specyfikę mojego przypadku. Miałem swoje smakołyki.
Chwale się- poradziłem sobie sam. Jest rewelacyjnie. Życie bez benzo nabrało smaku.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Bede mial 2-3 paczki na tygodniu to dam znac jak lora ma sie w porownaniu do klona.

@Kubeusz, pytales gdzies czy potrzebuje az 10mg. Jednorazowo nie, ale to pasuje brac w dwoch dawkach, bo okres poltrwania to ok.10-20 godzin. Czyli rano 5mg i poznym popoludniem/wieczorem kolejne 5mg. Suma sumarum 10mg/dobe wyjdzie.

Btw. wiem, ze duzo osob mieszalo klona z lorafenem, a oto co pisza na mp w interakcjach lorafenu:

W przypadku równoległego stosowania lorazepamu i klonazepamu opisywano znaczną sedację, ślinotok, ataksję i zgon.

Wiedzieliscie o tym?
  • 70 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: słaby.84 »
10 mg to dużo. Dobijałem do 5 tabl. 2.5 mg dziennie i miałem niezłe zerwania filmów, dobrze że po nim się wyśpisz i nie ma restartu jak po klonach kilka dni później. Co do uzaleźnienia to nigdy nie doświadczyłem, najdłuższy ciąg to ok 15-20 dni.
Uwaga! Użytkownik słaby.84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Son Of Earth »
Gargamel pisze:
Bede mial 2-3 paczki na tygodniu to dam znac jak lora ma sie w porownaniu do klona.
Btw. wiem, ze duzo osob mieszalo klona z lorafenem, a oto co pisza na mp w interakcjach lorafenu:

W przypadku równoległego stosowania lorazepamu i klonazepamu opisywano znaczną sedację, ślinotok, ataksję i zgon.

Wiedzieliscie o tym?
Nie wiem i le w tym prawdy. Przy średniej (jak dla mnie) tolerancji w proporcjach 8mg klona i 10mg lora ani nie zsedowalem sie specjalnie wyjatkowo, ani slinotoku ani tym bardziej zgonu :D Piłem do tego jeszcze dwa browary i byłem tylko wkurwiony , że prawie nic nie czuje. Rano wstalem o zwyklej porze jak to w wolny dzien czyli kkolo 11, zasnałem dopiero po 1 w nocy.Bardzo czesto biore klony z lorafenem do kody czy tramu i tez nie miałem żadnych pnieprzyjemności.Oczywiście ktos bez tolerancji rzeczywiscie moze miec problem...
A tak poza tym lorazepam to szatan, dla mnie najbardziej zdradliwe benzo odnosnie dojadania, wygladam po nim na najebanego nawet przy tolerce i w ciagu (oczywiscie zalezy tez od dawki), desynchronizacja oczu-jedna gałka w jedną, druga w inną stronę, powieki tez, jedna opada, druga sie trzyma :D bełkot jak po żadnym innym benzo.
Bierz klony Gargamelu, tańsze, dłużej działają, co w ciagu ma znaczenie. Ale ogólnie mocna benzo. Znam osoby, które przedkładają lorafen nad kazdą inną benzodiazepinę.
Wspominales tez o porównaniu do alpra-alprazolam to słaba kupa przy lorazepamie.
Takie jest moje zdanie o lorku, spróbujesz-zobaczysz sam.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Przecież on już próbował tylko miał przerwę tak jak ja ;-) Miałem Ci odpisać Gargamel ale - Son of Earth nie mam nic do dodania. Tolerka na klony i alp u mnie jest, a tu po 2tabl 2,5 plus alk(ale ja b czesto pije do innych benzo i co najwyżej mam jakieś tam luki bez kompletnego zerwania zadaszenia) no po tych 2.5 tabl lora plus same piwa wcześniej kompletnie urwany film, zaspałem do roboty, nie pamiętam jak wrocilem do chaty. Dwa dni potem chciałem śię wygasić tym lora bo już byłem wymeczony kartonem i chcialem isc spac a piwa mnie nie zmożyły. zjadłęm 2 tabl poszedlem do sklepu po 3 setki wodki i dalej nie wiem nic. Okazało się ze zjadlem jeszcze 3 tabl 2 szczeniaczki wodki pod rzad sam i browara ( to relacja zony ) urwał mi sie film pospalem ok godz, przebudzilem sie (relacja zony) zaczalem bełkotac rzucac butelkami po pokoju, potem po klatce, spięcie z sąsiadami, policja, wytrzeźwiałka, Wypuscili mnie po 17 h nim wytrzezwiałem Lora szatan. Ja wiem ze z alk rózne paradoksy maja miejsce ale ręcze ze gdyby to byl zomiren czy klon nie naodpierdalał bym tak.
Teraz pojem go troche bez zadnych kombinacji to moze nabiorę obiektywnego zdania na temat tego lekarstwa
pozdr.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.